Fitness 03. prosinca 2020.

Rebel Wilson otkrila vježbe uz koje je izgubila 28 kg za godinu dana

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Wilson je uz trening visokog intenziteta i vježbe mobilnosti, hodanje istaknula kao posebno važnu kariku na svom putu do vitkijeg tijela.

Glumica i producentica Rebel Wilson (40), koju je publika možda ponajviše zapamtila po ulozi debele Amy u glazbenoj komediji Pitch Perfect, a glumila je i u hvaljenom filmu Jojo Rabbit, 2020. godinu proglasila je svojom godinom zdravlja i izgubila čak 28 kilograma za godinu dana. Rebel ima običaj svaku godinu posvetiti jednom cilju.

Svoje iskustvo mršavljenja rado je podijelila sa svojim pratiteljima i obožavateljima na društvenim mrežama. “Znam da sam u povlaštenoj poziciji, imam pristup zaista nevjerojatnim osobnim trenerima. Ali želim da znate da je najvažnija vježba koju sam odrađivala bila hodanje. Bez obzira na putovanja, uvijek sam odvajala vrijeme za šetnju. Osim što je besplatno i sigurno, hodanje je najbolji način za mene, za moj tip tijela da metaboliziram masnoće. Hodam svaki dan sat vremena i za mene je to idealno, ako ne možete odvojiti toliko vremena, zapamtite da je važno pokrenuti se", dodala je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Uz trening svaki dan i hoda

Tijekom cijele godine Wilson je obožavatelje izvještavala o svom napretku na Instagramu. Osim što je hodala zatražila je i pomoć osobnih trenera Gunnara Petersona i Jona Castana Acera. Acero se za Today otvorio o glumičinoj fitnes rutini, koja je uključivala intervalni trening visokog intenziteta (HIIT), vježbe pokretljivosti, trening otpora i dane oporavka. Otkrio je kako izgleda njezin tipični fitness tjedan: 

1. dan: Intervalni trening visokog intenziteta (HIIT)

2. dan: Utezi / trening otpora

3. dan: Mobilnost / oporavak

4. dan: HIIT

5. dan: HIIT / utezi

6. dan: Oporavak

7. dan: HIIT

I dalje povremeno ima potrebu nezadovoljstvo zatomljavati većom količinom hrane

U svom videu na Instagramu Wilson je otkrila što ju je motiviralo da započne s mršavljenjem. Glumica je priznala da pati od kompulzivnog prejedanja kojim je zatomljavala svoje nezadovoljene emocionalne potrebe. Priznala je da se i dalje s tim povremeno bori. "Stari se obrasci i dalje pojavljuju", rekla je. “Možda ne svaki dan, ali, ako sam zabrinuta padne mi na pamet način kako bih se mogla utješiti - hranom. To nije nešto što će jednostavno nestati, to je samo nešto čime moram upravljati, krećući se naprijed. "

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.