Fitness 19. rujna 2016.

Vježbaj besplatno Yogu Srca - saznaj kada i gdje!

Joga1
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako imaš probleme s kralježnicom, disanjem, glavoboljama, rastresenošću, ne možeš postići mirnoću, harmoničnost, stabilnost i sabranost, stalno si napeta i užurbana - joga ti može pomoći. Želiš vježbati i biti aktivna, no ne znaš je li joga za tebe?

Pozivamo te da se potpuno besplatno pridružiš Tjednu Yoge Srca i to povodom otvorenja nove sezone vježbanja. Nakon što su članovi Yoge Srca ljeto proveli vježbajući u prirodi, vrijeme je za povratak u studio. 

Imaš stare ozljede i nisi baš u formi i strah te je da ćeš se ozlijediti?  Ne moraš brinuti jer je vježbanje prilagođeno tvojim mogućnostima te učitelji nemaju predrasude i očekivanja koliko bi tko trebao biti u formi. Naime, Yoga Srca je u cijelosti prilagođena stvarnim potrebama i sposobnostima svakog pojedinca te je, ne samo potpuno bezopasna, već iznimno djelotvorna i ugodna. Takva joga će ti pomoći da ostvariš svoj puni ljudski potencijal, a to je oživotvorena ljubav i istinska sloboda. 

Termini vježbanja

Tjedan Yoge Srca počinje od 19.09.( ponedjeljak ) u 18h ili 19.30h i traje do 26.09.2016., a održava se na adresi Radnička cesta 20 A. Termini u kojima možeš besplatno vježbati su: 

  • Ponedjeljak 18 -19.30h (napredna grupa) i 19.30-21h (početnička grupa)
  • Četvrtak 18h (početnička grupa) i 19.30h (napredna grupa)
  • Četvrtak 10-12h (univerzalna grupa za sve one kojima odgovara jutarnji termin)

Više o besplatnom vježbanju, lokaciji i učitelju pročitaj na Facebook događaju.

Joga za početnike: istezanja za bolna ramena i vrat

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.