Fitness 06. rujna 2016.

Nova mjesta u Zagrebu za zabavne treninge na otvorenom

Trčanje
1/0
Foto: Thinkstock Donosimo nove trendove u joggingu uz koje će vježbanje postati puno zabavnije!
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Otkrij nova mjesta za vježbanje u Zagrebu i budi dio Be More Human priče o stalnom napretku. Pridruži se i odradi trening na svježem zraku i u dobrom društvu.

Prva na redu je Pump your run! utrka na 5km. Start i cilj kružne utrke su na početku Dubravkinog puta, a Reebok sve sudionike časti hamburgerom i pićem po izboru. Oni najbrži nit će nagrađeni novim Reebok ZPump Fusion 2.5 tenisicama. Svi treninzi se održavaju na otvorenom, a jedni od najboljih trenera u Hrvatskoj pobrinut će se da se dobro oznojiš i još bolje zabaviš.

Let's dance trening rezerviran je za 01.10., a iskusne trenerice, Ana Matejak i Matea Knez, pokazat će ti korake i otkriti ovu zabavnu i efikasnu metodu vježbanja. Tajana Grujčić i Tomislav Jurak pomoći će ti da vježbaš bolje na Work Out! natjecanju namijenjenom CrossFit rekreativcima, dok je Goran Sajko zadužen za Move your ass! treningi zdržljivosti u Maksimiru. Sve detalje potraži na ReebokXChallenge.hr

Sudjelovanje je besplatno, a za treninge je potrebna prijava

3 brza testa fizičke izdržljivosti!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.