Fitness Let's Get Fit! 03. lipnja 2022.

Maria više od mjesec dana vježba i skida kilograme, provjerili smo kako joj ide

Foto: Josip Regovic/PIXSELL Maria Mesarić, dobitnica programa mršavljenja i Maja Jurin, menađerica i suvlasnica SpeedFit studija

Powered by:

zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Maria Mesarić jedna je od dobitnica tromjesečnog programa mršavljenja u sklopu projekta Let's Get Fit! čiji napredak budno pratimo od samog početka. Nakon nešto malo više od mjesec dana programa, sastali smo se s Marijom da provjerimo kako joj ide rad na top formi

Ljeto samo što nije počelo, a toga je svjesna i Maria koja je odlučila ovo ljeto na plaži zablistati s novom figurom. Osim što je iz temelja promijenila prehranu i odrekla se omiljene joj tjestenine, Maria je prihvatila izazov koji uključuje tri treninga tjedno.

 | Author: Josip Regovic/PIXSELL Foto: Josip Regovic/PIXSELL Maria Mesarić, dobitnica programa mršavljenja i Maja Jurin, menađerica i suvlasnica SpeedFit studija

Fizička aktivnost iznimno je važan čimbenik za zdravlje pa su suradnici missZDRAVE dobitnicama programa mršavljenja Let's Get Fit! osigurali vježbanje na najmodernijim spravama i uz pomoć najsuvremenije tehnologije te uz pomoć osobnih trenera koji najbolje znaju kako osobu vratiti u top formu.

Maria dva puta tjedno vježba s osobnim trenerom u teretani Orlando, no klasično vježbanje u teretani nije Marijina jedina fizička aktivnost – jednom tjedno odlazi u SpeedFit studio na EMS tening - novi oblik treninga cijelog tijela koji je napravio transformaciju u svijetu fitnessa. Zahvaljujući EMS tehnologiji vježbanja nisko-frekventni bezbolni impulsi prodiru u spora i brza mišićna vlakna, postižući maksimalnu učinkovitost treninga. 20 minuta ovog treninga jednako je kao 60 do 90 minuta konvencionalnog treninga u teretani.

 | Author: Josip Regovic/PIXSELL Foto: Josip Regovic/PIXSELL Maria Mesarić, dobitnica programa mršavljenja i Maja Jurin, menađerica i suvlasnica SpeedFit studija

Što mislite, je li se Marijin trud isplatio? Kako je otkrila u videu, osjeća se jako dobro i ima puno više energije nego prije, a promjene na tijelu su vidljive. No, polako, tek je na pola puta. Zanimalo nas je kako joj se svidjelo vježbati uz pomoć elektrostimulacije mišića pa smo to odlučili provjeriti na licu mjesta.

''Ovaj trening je nešto novo i drugačije, što dosad nisam probala. U odnosu na normalan trening mi je lakše, ali osjećaj nakon treninga je puno jači. Neobičan je osjećaj kad krene struja i treba malo vremena da se čovjek navikne na to, ali ništa ne boli'', objasnila nam je u razgovoru Maria kojoj je najveća motivacija povratiti fleksibilnost tijela i biti što zdravija.

 | Author: Josip Regovic/PIXSELL Foto: Josip Regovic/PIXSELL Maria Mesarić, dobitnica programa mršavljenja i Maja Jurin, menađerica i suvlasnica SpeedFit studija

Projekt Let's Get Fit! nastao u suradnji misszDRAVE i PIK Vrboveca prati 3 kandidatkinje na njihovom putu ka pozitivnoj promjeni, a ukoliko i ti želiš pratiti njihov napredak u mršavljenju ili se i sama dovesti u top formu, posjeti microsite Let's Get Fit! Ondje možeš slijediti upute naših Zdravolovaca, dan za danom, i polako usvajati zdrave navike. Znanstvenici kažu da je za usvajanje novih navika potreban 21 dan − toliko ih imaš u našem kalendaru i toliko će biti potrebno da ti postanu rutina. Ti to možeš!

Uz PIK šunke sa samo 2% masnoće lako je biti i sit… i fit! PIK Kuhana šunka i Šunka u ovitku su zbog vrlo malog udjela masnoće idealan odabir za sve one koji paze na prehranu i biraju aktivan život. Više saznaj ovdje!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.