Fitness 11. kolovoza 2010.

Knjigu i DVD osvojili su...

Mirela_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U nagradnoj igri koja je trajala od 04. do 11. kolovoza pet najsretnijih registriranih korisnika osvojili su knjigu 'Zdrava i fit u trudnoći' i DVD 'Pilates u trudnoći' autorice Mirele Anić Tarle i njezinih suradnica

Nagradno pitanje bilo je kada je izašla knjiga 'Zdrava i fit u trudnoći', a točan odgovor je u srpnju.

Najsretniji registrirani korisnici koji su točno odgovorili na pitanje i osvojili knjigu 'Zdrava i fit u trudnoći' su:

  1. Marina Kirinčić
  2. Mirjana Štulić
  3. Josipa Mršić
  4. Marina Zrilić Sklepić
  5. Gordana Filipčić

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona.

Zdrava i fit u trudnoći

Knjiga 'Zdrava i fit u trudnoći' uz koju dolazi bonus DVD 'Pilates za trudnice' pilates trenerica Mirela Anić Tarle pripremila je zajedno sa svojim suradnicama Draganom Klarić, Matildom Ivaniš Knez, Jadrankom Boban Pejić i Darijom Vranešić. Knjiga se od sredine srpnja može nabaviti na svim kioscima.

To je koristan priručnik namijenjen trudnicama koji daje konkretne smjernice koje će olakšati trudnoću te omogućiti lakši oporavak nakon porođaja. Priručnik nudi mnogo zanimljivih i jednostavnih vježbi pilatesa za svaki dio tijela te tehnike disanja i opuštanja.

Mirela Anić Tarle pionir je pilates metode, direktorica je Body & Mind Edukacijskog Centra, certificirani je edukator Stott Pilates metode, te jedna od najcjenjenijih pilates trenera u Hrvatskoj.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.