Fitness 18. svibnja 2020.

Kako ublažiti bol u mišićima i zglobovima na prirodan način?

Foto: Shutterstock Žena na trčanju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne morate trčati maraton ili voziti Tour de France da bi iskusili bol u mišićima, tetivama ili zglobovima koja se povremeno javlja, a kada se javi nudi nam se farmakološka terapija koja osim učinkovitosti ima i niz nuspojava o kojima se u zadnje vrijeme sve više govori.

Koje su nam onda mogućnosti ako si želimo na prirodan način pomoći..?

Perskindol je švicarski brand kompanije Verfora s dugom tradicijom proizvodnje preparata za lokalnu terapiju bolnih mišića i zglobova. Jedinstven je po svom sastavu, potpuno prirodan proizvod koji sadrži 7 različitih eteričnih ulja i mentol. Mogu ga koristiti odrasli i djeca već od pete godine života, a najčešće ga koriste sportaši i rekreativci kada žele na siguran način ukloniti bol i napetost u mišićima i zglobovima. 

 | Author: PR Foto: PR

U Hrvatskoj postoje dvije linije, Active i Cool u obliku gel i spreja

Perskindol Active Classic gel/sprej ima dvostruki učinak analgezije i termoterapije. Nakon primjene  najprije se osjeti ugodan osjećaj hlađenja, nakon kojeg slijedi učinak analgezije i umirujući osjećaj zagrijavanja.

Mentol, koji pruža početni osjećaj hlađenja smanjuje oticanje i ostale znakove upale, dok eterično ulje zimzelena bogato spojem metilsalicilatom djeluje kao lokalni analgetik te uklanja bol. Eterično ulje borovih iglica i ružmarina pruža ugodan osjećaj topline, pojačava cirkulaciju na mjestu primjene i ubrzava oporavak.

 | Author: PR Foto: PR

Zbog posebnosti u svom sastavu Perskindol se lako utrljava i brzo upija bez ostavljanja masnog sloja na koži što ga čini primjenjivim u svim okolnostima i prilikama.

Perskindol Active Classic sprej zbog poticanja intenzivne cirkulacije na mjestu primjene najčešće se koristi za opuštanje napetih i bolnih mišića vrata, ramena i leđa koji nastaju nakon dugotrajnog sjedenja u uredu. 

Možete nas posjetiti na našoj web stranici www.perskindol.hr te Facebook stranici Perskindol Hrvatska. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.