Fitness 30. rujna 2021.

Jedan savjet zbog kojeg Sharon Stone uspijeva izgledati odlično i u 63.

Sharon Stone
Foto: shutterstock Na slici se Sharon opušta na stijeni uz more dok pokazuje svoje isklesane noge u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sharon Stone ima 63 godine i izgleda odlično te je tajne svog izgleda nedavno otkrila za Vogue.

Na slici se Sharon opušta na stijeni uz more dok pokazuje svoje isklesane noge u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu. "Važna je briga o sebi", napisala je Sharon uz naslov.  "Ljudi misle da moraju ići u teretanu i dizati ogromne težine, ali ne moraju. Dovoljne su i mali utezi", objasnila je. Sharon je dodala da je jedan od njezinih omiljenih načina za toniranje mišića nošenje utega za ruke dok radi za računalom. "Začudili biste se koliko možete raditi na svom računalu s nekoliko kilograma na rukama. Ove male stvari čine veliku razliku", rekla je.

Neprepoznatljiva Rebel Wilson pozira u crvenom kupaćem kostimu ponosno pokazujući isklesane noge Možda te zanima... Rebel Wilson priča kako joj se život promijenio od kad je smršavila Fitness

Sharon je 2001. godine doživjela moždani udar, a za Good Housekeeping je rekla da od tada još više pazi na svoje zdravlje. Njezin raspored vježbanja ovisi o tome koliko je zaposlena, ali obično ide četiri ili pet puta tjedno u teretanu. "Svaki put kad vježbam, radim drugačije vježbe na temelju toga koja područja želim pogoditi", rekla je Sharon Shapeu godine. 

Slavne nakon 40-te s ravnim trbuhom Možda te zanima... Slavne i s ravnim trbuhom i nakon četrdesete, ovo su njihove metode Psiha i seks

Čak vježba i u kadi. "Ponekad radim niz podizanja i kruženja nogama u kadi, koristeći vodu kao otpor", dodala je. To znači biti posvećen vježbanju! Kad ne radi na toniranju tih mišića, Sharon se voli pobrinuti za svoje mentalno zdravlje meditirajući. "Slušam ovu Kivinu meditaciju koja se zove pjevanje Zelene Tare koja mi se jako sviđa", rekla je.

Što se tiče njezine prehrane, Sharon zna koja joj hrana odgovara, a koja ne. Potpuno je izbacila alkohol prije nekoliko godina, prema The Hollywood Reporteru. "Nisam pila previše", objasnila je. "Ali prije sedam godina kad sam trenirala, željela sam se zaista iscijeliti. Pogledala sam Madonnu - iste smo dobi - i upitala sam svog trenera: 'Što ona radi, a ja ne ne radim, molim te saznaj!' Vratio se i rekao: 'Izgleda da ne pije alkohol.' Odlučila sam na tri mjeseca potpuno izbaciti alkohol. I vidjela sam ogromnu razliku! "

Možda te zanima... Najnovija slika Rebel Wilson pravo je nadahnuće je za vježbanje Zdravlje

Za Vogue je rekla da se i ona uglavnom kloni mliječnih proizvoda te nastoji izbaciti šećer koliko god može. Tipična večera za Sharon ima puno povrća i žitarica: "Jela sam crnu rižu kelj i jam te avokado ili humus i tofu, a jednom tjedno poširana jaja", otkrila je Sharon.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.