Zdravlje 03. lipnja 2021.

Najnovija slika Rebel Wilson pravo je nadahnuće je za vježbanje

Foto: Screenshot: Rebel Willson/Instagram
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Wilson je 2020. krenula u, kako ju je nazvala, "godinu zdravlja", što je rezultiralo gubitkom oko 30 kilograma do prosinca.

Rebel Wilson podijelila je fotografiju u kupaćem kostimu na Instagramu, a obožavatelji nisu mogli ne primijetiti koliko je glumica zapravo u formi nakon njezina cjelogodišnjeg plana mršavljenja.

Wilson je odjenula crni jednodijelni kupaći kostim, plavi šešir i bijele sunčane naočale dok je na plaži pozirala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

Wilson je za svoj 40. rođendan 2020. krenula u, kako ju je nazvala, "godinu zdravlja", a svoje obožavatelje redovito je obavještavala o svom napretku, uključujući i strategije očuvanja zdravlja. Prošlog studenog podijelila je s fanovima da je postigla cilj, a to je bilo smršaviti do 75 kilograma tjelesne težine. 

"Bila sam odlučna da ću u 2020. godini, mojoj godini zdravlja, zapravo u potpunosti promijeniti cijeli svoj životni stil ", objasnila je i nastavila kako je to značilo ne samo fizičku promjenu, već i mentalnu. 

Wilson je osim treninga, pazila na prehranu, fokusirajući se na hranjive namirnice s visokim udjelom proteina. Rekla je da joj je također važno paziti na svoje mentalno zdravlje jer se imala običaj tražiti hranu, odnosno prejedati se, kad nije znala kako bi se nosila sa svojim osjećajima.

Možda te zanima... Rebel Wilson otkrila vježbe uz koje je izgubila 28 kg za godinu dana Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.