Fitness 21. rujna 2020.

Fitness tvrtka nudi skoro 83.000 kuna ljudima koji žele ići na dijetu i vježbati

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Fitness tvrtka sa sjedištem u Indiani nudi 13.000 američkih dolara ili skoro 83.000 kuna kandidatima koji žele skinuti kilograme za tri mjeseca.

"Lose Your Lockdown Love Handles" program je tvrtke Total Shape koja se bavi prodajom fitness dodataka i opreme te koja nudi savjetovanje svojim korisnicima. 

Ona je na svojim službenim stranicama objavila poziv ljudima te navela da traže četiri osobe koje će testirati četiri nove fitness vježbe, odnosno rutine te četiri dijete.

Jednom kad im se dodijeli režim prehrane i vježbanja, odabrani kandidati morat će dokumentirati svoje putovanje putem videa i bloga kojeg će također voditi i na društvenim mrežama. Navedeni podaci koje će morati evidentirati su: početno stanje, težina za vrijeme držanja režima te mjere tijela.

New York Post prenosi kako se ova jedinstvena prilika nudi stanovnicima SAD-a i Velike Britanije jer je tamo, od početka karantene, navodno zabilježeno značajno povećanje kilograma. To je potvrdilo i istraživanje kompanije Nutrisystem koja je navela da se u SAD-u 76 % Amerikanaca udebljalo do osam kilograma. Podaci  King’s Collegea iz Londona također u naveli da su stanovnici Velike Britanije također priznali da su primijetili porast svoje tjelesne težine.

Izabranim kandidatima jamči se plaća u iznosu od 8000 dolara, a  dodatnih 5000 dolara mogu dobiti ako ostvare određene 'prekretnice' na svojem putu mršavljenja. 

Nadalje, uvjeti koje kandidati također moraju ispuniti su dob, koja se u SDA-u odnosi na starije od 21 godinu, a u Velikoj Britaniji na starije od 18 godina te indeks tjelesne mase (BMI) 30 ili viši.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.