Fitness Vježbe za mršavljenje 29. travnja 2021.

Dijelovi tijela koje Kaley Cuoco najviše trenira

Foto: instagram Kaley Cuoco pazi da ima dobar omjer aerobnog i treninga snage
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok se Kaley Cuoco priprema za drugu sezonu serije "Stjuardesa", ona i dalje vježba u svojoj kućnoj teretani sa sestrom Breanom Cuoco i njihovim trenerom Ryanom Sorensenom.

Glumica (35) podijelila je sažetak najnovijeg treninga sa sestrom na svom Instagram storyju. Prvo, dvojac silazi s niske platforme u iskorak, držeći uteg u obliku medicinske za jačanje trupa i kvadricepsa. Zatim, Kaley radi vježbu zamaha konopima, usredotočujući se na leđa, ruke i trbušnjake. Nakon toga sestre rade ekstenzije nogu stojeći na stepenicama, držeći uteg u jednoj ruci.

Kaley je odradila kardio na VersaClimber uređaju, koji je poput pokretne trake za planinarenje, prije nego što se prebacila na svoj bicikl SoulCycle At-Home. Kad ne radi kardio na spravama, voli skakati preko konopca. Iako joj se trenutni trening čini raznolikim, Kaley je prethodno rekla za Women's Health da se voli pridržavati određenih rutina i da njima postaje opsjednuta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaley Cuoco (@kaleycuoco)

Powered by embedinstagramfeed de &

"Ako se bavim jogom, radim to svaki dan u tjednu. Tada kažem: "O moj Bože, moram se prebaciti na nešto drugo".  Osim svojih treninga kod kuće, Kaley je također strastvena ljubiteljica konja i vlasnica ranča od 40 hektara.

Mnoge od njenih omiljenih vježbi usredotočene su na donji dio tijela. "Kaley je fokusirana na donji dio tijela, posebno stražnjica, noge i trbuh", rekao je trener George C. King za People. "Radimo puno iskoraka, skokova u čučnju i čučnjeva plus mrtvo dizanje."

Usp-Kale Možda te zanima... Dijetna pravila Kaley Cuoco Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.