Fitness Vježbe za mršavljenje 01. lipnja 2016.

Fitness tajne Danijele Martinović

Danijela-Martinovic
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U videu pogledaj koji trening je oduševio pjevačicu Danijelu Martinović! Simpatična pjevačica kaže kako ne voli teretane niti rutinu u vježbanju, a trener Tomislav Dolušić otkrio joj je trening koji je odmah zavoljela. HARD BODY je cjelovit koncept promjene i osobnog napretka kroz originalni program vježbanja na koji se nadovezuje HARD BODY plan prehrane

Orginalan koncept vježbanja

HARD BODY je cjelovit koncept promjene i osobnog napretka kroz originalni program vježbanja na koji se nadovezuje HARD BODY plan prehrane. Prehrana i tjelovježba su dva kraja potrebe istog tijela, stoga smo stručno iskustvo i uspješne rezultate kineziologa i nutricionista spojili u jedinstven program. Sadržaj utjelovljuje plodove dugogodišnjeg rada, vođenja i savjetovanja domaćih ljudi, primjeren našoj svakodnevici, lokalnoj hrani, navikama i načinu života. HARD BODY plan prehrane skrojen je prema znanstvenim kriterijima tako da ciljano podrži potrebe za HARD BODY program vježbanja. Budući da donosi znanja kako individualno prilagoditi prehranu, HARD BODY polaznika trajno usmjerava kako zadržati zdrave navike i postići zdravu ravnotežu, čime nadilazi jednokratnu primjenu i šablonske dijete.

Pročitaj kako napreduju naši čitatelji koji su u Hard Body programu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.