Fitness 17. svibnja 2019.

Danijela Dvornik, kaže da je važnije gubiti centimetre nego kilograme

Foto: Instagram/Denis Rajčić
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Teško da postoji osoba koja se ovaj tjedan nije žalila na bezvoljnost zbog vremena, a mnogima je to bilo opravdanje i da preskoče vježbanje, ali ne i Danijeli Dvornik.

Danijela se u svom Instagram profilu osvrnula na loše vrijeme i kako bi najljepše bilo ostati u krevetu, ali napisala je da ne preskače trening i da joj je motivacija slika nje kako želi izgledati.

Napisala je da iako sporo gubi kilograme, primjećuje pozitivne promijene u svom izgledu jer joj je porasla mišićna masa, smanjio joj se obujam, a tijelo joj se naočigled mijenja. Najveće promijene primijetila je na ramenima i torzu. Napomenula je i da je trening počela s 200 čučnjeva.

Danijela je svjesna da bez zdrave prehrane nema ni rezultata te je istaknula da si je za obrok nakon treninga pripremila proteinske palačinke s proteinskim namazom i šumskim voćem te dodala da je dobar način da ustraje u zdravoj prehrani nošenje obroka sa sobom.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.