Fitness 05. svibnja 2016.

Besplatna škola nordijskog hodanja

Hodanje_3
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zagrebački savez sportske rekreacije ''Sport za sve'' u suradnji sa Zakladom Hrvatska kuća srca, a u okviru projekta ''Čuvari srca'' organiziraju i provode besplatnu edukaciju i promociju nordijskog hodanja u mjesecu svibnju sa željom da građanima ponude jednostavnu i atraktivnu aktivnost koju mogu koristiti u svoje slobodno vrijeme

Prva škola nordijskog hodanja održat će se ove subote, 7. svibnja u 8.45 sati na Pozivamo sve građane, rekreativce i šetače da se prijave na besplatnu edukaciju nordijskog hodanja na ŠRC Jarunu, četiri subote u mjesecu svibnju. Prijave su obavezne na linkovima zbog ograničenog broja štapova za svaku subotu po datumima.

Aktivno hodanje za smanjenje tjelesne mase

Nordijsko hodanje je sport koji se razvio kao vježba za skijaše tijekom ljeta. Riječ o aktivnom hodanju sa štapovima koje je odlično za smanjenje tjelesne mase, jačanje mišića i cirkulaciju, kao i rad cjelokupnog kardiovaskularnog sustava. Velika prednost ovog sporta je i to što se s njime mogu baviti sve generacije.

Prijave su besplatne.

Okupljanje kod info kućice na ulazu u Jarun iz ulice Hrvatskog sokola 8.45 – 11.00h.

  • ispunjavanje evidencijskog kartona; 1. i 4. subote mjerenje šećera, kolesterola i tlaka
  • stručno vodstvo kineziologa licenciranih INWA voditelja nordijskog hodanja
  • osnove učenja tehnike nordijskog hodanja, zagrijavanje i trening sa štapovima te završna igra i plan treninga za mjesec dana
  • sudionici će biti podijeljeni u grupe prema znanju i kondiciji

Trikovi za hodanje koji stanjuju struk.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.