Fitness Vježbe za mršavljenje 07. prosinca 2016.

4 trika uz koja će tvoji treninzi konačno imati učinka

Trening_2
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Predstavljamo ti nekoliko praktičnih savjeta kako da svoju kondiciju podigneš na zavidnu razinu, a svoje tijelo u formu o kojoj si oduvijek sanjala.

  • I pola sata dnevno je dovoljno - ako nemaš vremena za optimalnih sat vremena vježbanja, 30 minuta ubrzanog intenziteta bit će sasvim dovoljno.
  • Pravilno držanje pomaže da vježbaš učinkovitije - uvijek zategni trbušne mišiće, ispravi leđa, povuci ramena nazad i spusti ih dolje. Kada radiš vježbe za noge, poravnaj centar stopala sa sredinom koljena (pazi pritom da ih ne okrećeš).

Vježbanje_1 | Author: Thinkstock Foto: Thinkstock

  • Disciplina - ako radiš na smanjenju težine, a vaga uporno pokazuje istu težinu, nešto ne radiš dobro. Ili se ne pridržavaš dijete ili ne vježbaš dovoljno. Izračunaj svoju idealnu tjelesnu težinu.
  • Mantra za motivaciju - ponavljaj je kad god osjetiš da više ne možeš. Ako trčiš, ponavljaj "samo još sto metara". Ako vježbaš u teretani, ponavljaj "samo još jednom". Ako se natjeraš da svaki put napraviš vježbu "više", rezultati će biti evidentni.

Najčešće greške prilikom vježbanja zbog kojih ne možeš ostvariti svoj cilj

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.