Dijeta 07. prosinca 2010.

Karmelin trening za bolje raspoloženje

Karmela-Utezi
1/5
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kako se bliži kraj akcije "Mršavimo zajedno", Karmela je već zadovoljna rezultatima svojih napornih treninga: ima čvršće tijelo, bolju kondiciju i dobro se osjeća. Neumoljivi osobni trener pohvalio je Karmelinu volju i redovitost na treninzima, koje su dovele do gubitka kilograma, vode i potkožnog masnog tkiva

Kružni treninzi, na kojima se svakih nekoliko minuta izmjenjuju sprave za vježbanje kako bi se ravnomjerno aktivirale sve mišićne skupine, bili su osnova Karmelinog programa vježbanja u teretani.

Karmela je drastično poboljšala kondiciju

Njezin osobni trener Domagoj Jug Dujaković iz City Fitnessa & Spa, nakon dva mjeseca druženja s njom kaže kako zaslužuje veliku pohvalu za svoju volju i redovitost na treninzima, bez koje ne bi bilo ni rezultata:

"Iz tjedna u tjedan vidjeli su se lagani pomaci, došlo je do gubitka kilograma, gubitka vode i potkožnog masnog tkiva, a najveći napredak vidljiv je u njenoj aerobnoj kondiciji koja je drastično porasla od početka vježbanja. Sada sa lakoćom podnosi aerobne treninge koji su joj u prošlosti bili teški i naporni. Isto tako, problemi koje je imala s koljenom su popravljeni pa joj je puno lakše raditi vježbe za noge."

Pitali smo Domagoja vjeruje li da će Karmela i nakon završetka akcije "Mršavimo zajedno" nastaviti vježbati:

"Karmela je jaka osoba s jakom grižnjom savjesti ako ne stigne na trening ili preskoči neki obrok, i tu je ključ njenog uspjeha. Siguran da će nastaviti s treninzima i nakon završetka akcije, jer ona istinski uživa u tome i zna da tako radi nešto dobro za sebe."

'Veselim sa svakom treningu'

Karmela, kao i na početku, tvrdi kako ju svaki trening veseli:

"Jedino mi teško ide sve što je s rukama, jer mišići ruku bojkotiraju. Sve drugo mi je lako, jer je s veseljem."

Naporne treninge dobro podnosi i zahvaljujući TwinLabovom dodatku prehrani CarniFuel - tekućem L-carnitinu, kojeg uzima pola sata prije treninga za veću izdržljivost i potrošnju energije iz masnih stanica.

Za osvježenje tijekom i nakon treninga pije Rauchov Nativa zeleni čaj.

"Rezultati vježbanja se već vide. Tijelo je čvršće, a ja se osjećam bolje", rekla nam je Karmela i brzo nas pozdravila, jer je jurila na trening!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.