Zdravlje 29. rujna 2023.

Zvijezda i njen novi proizvod Omegol B1 namaz podržavaju Zakladu Hrvatska kuća srca

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Povodom Svjetskog dana srca i predstavljanja novog funkcionalnog proizvoda - namaza Omegol B1, Zvijezda je podržala rad Zaklade Hrvatska kuća srca. Zaklada educira građane o važnosti njihove aktivne uloge u prevenciji kardiovaskularnih bolesti i poziva ih da se odazovu javnozdravstvenoj akciji u subotu, 30.9., od 10 do 13 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

Poznato je da je za zdravlje srca iznimno važna prevencija kroz umjerenu svakodnevnu tjelesnu aktivnost i pravilnu prehranu. Upravo stoga, Zvijezda je liniju Omegol namaza proširila novim proizvodom - Omegol B1 namazom. Uz već prisutne Omega-3 i Omega-6 masne kiseline po kojima je Omegol linija poznata, novi Omegol sadrži i vitamin B1 koji doprinosi normalnoj funkciji rada srca. Namaz Omegol B1, zahvaljujući novoj recepturi, nosi odobrenu zdravstvenu tvrdnju „za zdravlje srca“. Omegol B1 namaz ujedno je i nositelj V oznake, što znači da je pogodan i za vegetarijance, vegane te fleksiterijance, a može se pronaći na policama prodajnih mjesta diljem Hrvatske.  

 | Author: PR Foto: PR

„Namaz Omegol B1 komunicira - Srce je važno! Tom porukom naglašavamo važnost konzumacije funkcionalnih prehrambenih proizvoda koji povoljno djeluju na prevenciju kardiovaskularnih, ali i drugih bolesti te cjelokupnog očuvanja zdravlja čovjeka. Zato smo u Zvijezdi 2005. razvili Omegol liniju – prvu funkcionalnu liniju proizvoda u Hrvatskoj, kojoj smo sada dodali i novi proizvod - namaz Omegol B1 s dodatkom vitamina B1. Jako smo ponosni što, zahvaljujući novoj recepturi, Omegol B1 nosi odobrenu zdravstvenu tvrdnju -„za zdravlje srca“. “ – kaže Petra Jovanović, Senior Brand Manager u Zvijezdi.  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.