Zdravlje 17. listopada 2018.

Znaš li da postoje grijači za nos?

Foto: Photo: nosewarmer.com
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nekim ljudima je uvijek hladno, posebno kad je u pitanju jedan dio tijela koji je teško ugrijati, a to je nos. Međutim, došlo je rješenje i za to, naime, netko se dosjetio i napravio grijače za nos.

Jesen nam je došla i hladno vrijeme uskoro će nas natjerati da uzmemo kapu, rukavice i sve ostale dodatke kako bi izbjegli doticaj hladnoće s našim tijelom. Iako ruke i glava obično najviše 'nastradaju' na hladnoći, nos je isto kritična točka i iz nekog razloga nikada nam nije dovoljno topao. 

Možda te zanima... Hrana i napitci koji skraćuju trajanje viroze i prehlade Hrana Možda te zanima... Znanstveno dokazano: Prehlada zaista jače pogađa muškarce! Zdravlje

Ali sad je tome došao kraj jer je izmišljen grijač za nos

Pametan dizajn osmišljen je tako da je komad materijala na tvome nosu, ostavlja tvoje oči i usta neometanima.  

Proizvodi tvrtke Nose Warmer dolazu u širokom rasponu dizajna tako da tvoj nos može biti topao u svakoj prigodi. Možeš izabrati životinjski uzorak ili 'sportski' tip u raznim bojama. 

"Naše poslovanje je počelo kao malo, s jednim grijačem za nos napravljenim posebno za grijanje našeg nosa. Naš vlasnica uskoro je shvatila da nije jedina s ovim problemom i tako je rođena Nose Warmer Company. Volimo zagrijavati nosove nacije (i svijeta). Patiš li od hladnog nosa? Pa više ne... Evo odgovora. Nemoj više trpjeti hladan nos, zgrabi grijač za nos i ugrij se tijekom hladnih dana", napisali su na službenoj web stranici. 

Cijene grijača za nosa kreću od 7.50 funti. Možda ćeš izgledati malo čudno, ali ako je tvome nosu toplo, s svi drugi lutaju oko i izgledaju kao Rudolf, počet će ti zavidjeti. I sigurno ćeš dobiti pozornost. 

Izum bi mogao učiniti više nego samo zagrijavanje nosa. Prema web stranici tvrtke Nose Warmer Company, dr. Hillary Jones preporučuje nošenje grijača za nos kako bi spriječili dobivanje prehlade.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.