Zdravlje 30. ožujka 2023.

"Zdrava žena" - radionica za lakši prijelaz u perimenopauzu i menopauzu

sandra i mirela
Sandra Krstev Barać mg. nutricionizma, Mirela Anić, bacc. cin
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

"Zdrava žena", jednodnevna je radionica koju su osmislile žene za žene sa ciljem podizanja razine svjesnosti i informiranosti vezano za perimenopauzu i menopauzu. Radionicu vode Mirela Anić, bacc. cin, kondicijska trenerica, učiteljica disanja iz Body & Mind Centra i Sandra Krstev Barać, mag. nutr., IFMCP iz Funkcionalne medicine. Radionica će se održati 22. travnja u prostorima Body&Mind centra, ulica Filipa Vukasovića 1, Zagreb.

Program Zdrava žena je jedinstven program na tržištu koji spaja nutricionizam i kineziologiju 21. stoljeća, s ciljem kreiranja jednostavnih protokola optimizacije zdravlja i kvalitete života žena u perimenopauzi i menopauzi. Glavna ideja programa Zdrava žena je osnažiti žene te im dati im praktične alate za lakše savladavanje izazova u perimenopauzi i menopauzi te ujedno stvoriti zajednicu žena usmjerenih ka pozitivnim promjenama životnog stila.

Kome je namijenjena radionica Zdrava žena


Ovaj event namijenjen je svim ženama preko 35 godina starosti, koje žele naučiti kako na pametan način unaprijediti svoje zdravlje i funkcionalnost kako bi lakše plovili kroz perimenopauzu i menopauzu, kako osigurati vitku liniju i vitalnost unatoč oscilirajućim hormonima te umanjili rizik od tegoba i bolesti koje prate ovaj period života žena.

Cilj je ovog eventa ponuditi ženama opće populacije pregršt korisnih informacija i praktičnih savjeta kako bi smanjile negativne simptome ove neminovne hormonske tranzicije te kako bi optimizacijom zdravlja i vitalnosti danas, utjecali na kvalitetu života i u starijoj dobi.

Što ćete naučiti i kako se prijaviti na radionicu pročitajte na zdravazena.hr


Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.