Zdravlje Wellness 16. veljače 2021.

Online radionica meditacija i mindfulnessa za početnike

Foto: Guliver/Shutterstock Nisu sve meditacije iste. Postoji mnogo različitih vrsta meditacije, od kojih se neke značajno razlikuju
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Meditirati može baš svatko, budući nema nikakvih negativnih nuspojava, a učiteljica joge Vedrana Sunko na online radionici koja će se održati 25. veljače od 18 do 21 sat putem zooma (ako netko neće moći sudjelovati u tom periodu, radionica će još tjedan dana biti dostupna na linku) pokazat će i objasniti kako se to radi.

"Neizvjesnost  na svim poljima postojanja koju je donijela pandemija koronavirusa, a dodatno povećali potresi, izbacila je mnoge zatomljene strahove na površinu te otvorila prostora za stvaranje novih emocionalnih nestabilnosti. Budući se po prvi put u životu nalazimo u ovakvoj situaciji, kako bismo održali psihološku ravnotežu primorani smo sve više koristiti različite tehnike koje nam do sada nisu bile potrebne.

Jedna od njih je meditacija, a ova radionica je idealan način da je počnete prakticirati. Posljednjih godina meditacija, konkretnije mindfulness, sve više postaje integrativni dio različitih psihoterapijskih tehnika, a mnogi su osjetili brojne psihičke dobrobiti već i od prakticiranja same meditacije", otkriva Vedrana Sunko i poziva na radionicu.

1 Možda te zanima... Pozdrav Suncu - kako ga pravilno izvesti u deset koraka? Fitness

RADIONICA Meditacija i mindfulness – ključevi sreće i psihičke stabilnosti

Vrijeme održavanja: 25. veljače 2021. (četvrtak) od 18 do 21 sat

MJESTO: ONLINE- ZOOM

Naučit ćete:

  •  Što je meditacija i zašto je mindfulness osnova mnogih suvremenih psihoterapijskih metoda
  • Vrste meditacija, koje sve meditacije postoje po čemu se razlikuju, što im je zajedničko
  • Kako meditirati i koristiti mindfulness pristup u svakodnevnom životu za postizanje psihološke stabilnosti i poboljšanje raspoloženja
  • Kako se nositi s preprekama u meditaciji i vlastitim autosabotažama  te kako to primijeniti na svakodnevni život
  • Praktični dio:  mindfulness meditacija
  • Svaki polaznik dobije skriptu u pdf-u.

Radionica je namijenjena potpunim početnicima, kao i onima koji već imaju iskustva, no žele svoje znanje produbiti i nadograditi.

Cijena radionice: 120 kuna / 80 Sunko Yoga

Program se održava ONLINE putem platforme ZOOM.

Radionicu vodi: Vedrana Sunko

Prijave i upiti: vedrana.sunko@gmail.com

Ukoliko niste u mogućnosti prisustvovati na radionici u vrijeme održavanja, možete dobiti link sa snimkom radionice koja će biti dostupna sedam dana od dana održavanja radionice.

Više informacija na stranici bioradost.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.