Zdravlje 04. lipnja 2013.

Imaš problem? Nazovi psihologa!

Igor-Pocetna2_1
1/2
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako želiš smršavjeti, a teško ti se nositi s izazovima poput svakodnevnog vježbanja svakog ponedjeljka u terminu od 16 do 18 sati možeš nazvati prihologa, stress managera i NLP praktičara Igora Čerenšeka na broj 060 50 10 10 i zatražiti njegov savjet. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om

Sportski savjeti i motivacija za mršavljenje

Mnogi od nas se često ne znaju nositi s velikim životnim promjenama i promjenama životnog stila. S namjerom da naučiš ustrajati u svojim aktivnostima i ostvariti zacrtane ciljeve, možeš nazvati psihologa, stress managera i NLP praktičara Igora Čerenšeka, stručnjaka Zdrave Krave i zatražiti od njega savjet.

Debljaš li se zbog stresa? Zanima te kako doći u sportsku formu i kojim vježbama možeš izgubiti masne naslage? Zahvaljujući svojoj stručnosti i bogatom iskustvu, sportski psiholog Igor Čerenšek rado će ti pomoći uskladiti i personalizirati plan treninga, prehrane i svakodnevice. Ako pomisliš da niti ovaj put nećeš uspjeti izdržati strogi režim dijete, nazovi ga radi podrške u nošenju s osobnim izazovima i problemima.

Ustrajnost kao garancija zadovoljstva

Nauči kako unaprijediti svoju komunikaciju s bliskim osobama ili poslovnim partnerom. Na jednostavan, brz i učinkovit način uz njega saznaj kako kvalitetno upravljati vlastitim vremenom te kako možeš izraditi svoj individualni plan promjene životnog stila.

Sa svim upitima o tegobama možeš se psihologu Igoru Čerenšeku obratiti svakog ponedjeljka na broj telefona 060 50 10 10.  Njegove savjete i korisne prijedloge možeš dobiti u periodu od 16 do 18 sati. Cijena za pozive iz fiksnih mreža je 3,49 kuna po minuti, a za pozive iz mobilnih mreža je 4,78 kuna po minuti. Navedene cijene su iskazane s PDV-om. IT jedan d.o.o., 062/700 700

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.