Zdravlje 03. listopada 2020.

Svi u Maksimir: započni dan na Body & Mind Warrior radionici joge i pilatesa!

Foto: Promo
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Posjeti Festival zdravlja i saznaj što možeš učiniti za sebe i svoje zdravlje kroz mnoštvo besplatnih radionica i predavanja stručnjaka.

U doba pandemije jedna nam je stvar svima zajednička - zdravlje kao preduvjet i prioritet za nas i naše bližnje. Nova stvarnost je osim novog virusa donijela i nove strahove, propitivanja i promjenu načina života, a sve se više ljudi interesira za zdraviju prehranu, vježbanje, ali i načine opuštanja koji pomažu u borbi sa stresom.

Možda te zanima... Dođi na Festival zdravlja u Maksimir i potraži savjete liječnika! Zdravlje

Jesen je idealna za nove početke i promjene pa zašto ne bismo ovu jesen počeli zdravije? Od 9 ujutro pa sve do 19.00 navečer na Festivalu zdravlja vježbat će se na otvorenom, zdravo kuhati i naučiti kako najbolje pripremiti svoje tijelo i um uoči specifične jeseni i zime.

Agencija Prime time komunikacije, na čijem je čelu Nevena Rendeli Vejzović, organizira Festival zdravlja, u partnerstvu s Gradom Zagrebom, Gradskim uredom za zdravstvo, a portal missZDRAVA je medijski pokrovitelj Festivala.

 | Author: Festival zdravlja Foto: Festival zdravlja

Ukoliko želite da vam dan započne na najbolji mogući način onda je Body & Mind Warrior upravo za vas.

Body & Mind Warrior je koncept vježbanja kojeg su osmislili vrhunski treneri sa dugogodišnjim znanjem i iskustvom u radu sa rekreativcima i sportašima Mirela Anić i Igor Blažinčić, a čine ga različite metode ujedinjene sa ciljem unapređenja cjelokupnog zdravlja čovjeka.

Ovaj koncept spaja mnoge istočne i zapadne tehnike te nova znanstveno utemeljenja znanja u jednu savršenu cjelinu, sa ciljem povećanja razine energije kod vježbača, povećanja mobilnost ii fleksibilnost, smanjenje stresa te unaprijeđenje kognitivnih i tjelesnih sposobnosti. 

Body & Mind Warrior je visoko siguran trening kojeg trenira veliki broj rekreativaca i vrhunskih sportaša u Body & Mind Sport Performance Centru u Zagrebu. Ako želite naučiti kako pravilnim disanjem i vježbama pokretljivosti i stabilnosti započeti svoj dan, pridružite nam se u subotu, 3. listopada u Maksimiru na Festivalu zdravlja!

Možda te zanima... Nauči tehnike disanja za imunitet i kako cijeli dan sjediti bez boli ove subote u Maksimiru! Zdravlje

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.