Zdravlje 15. ožujka 2010.

CardioAstin su osvojili...

Cardioastin_
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Zdrava Krava daruje 10 registriranih korisnika koji su u igri darivanja u četvrtak 11. ožujka točno odgovorili na pitanje 'Koji je glavni sastojak CardioAstina?'. Točan odgovor je 'BioAstin - prirodni astaksantin', a najbrži su od tvrtke Biovega dobili na dar bočicu CardioAstina, dodatka prehrani za prevenciju i održavanje zdravlja srca i krvnih žila

Prvih deset koji su točno odgovorili i osvojiliCardioastin su:

Tomislav Zver
Danijela Cigetić
Anuska Ban Domitrović
Maja Vacenovski
Dina Dimić
Žarka Jerčić
Elizabeta Brković
Andrea Bakonji
Iva Uglik
Ivana Vertna

Dobitnici će biti obaviješteni putem e-maila o načinu preuzimanja svog poklona. Zahvaljujemo svima na sudjelovanju. Uvjet za sudjelovanje u novim igrama darivanja na zdravojkravi je da korisnik bude registriran, pa svi koji se još niste registrirali učinite to do iduće akcije darivanja.

CardioAstin – u tri mjeseca do optimalnog zdravlja srca

Znaš li da godišnje 250 tisuća ljudi umire sat vremena nakon srčanog udara prouzročenog aritmijom? Liječnički tim na čelu s Dr.Corishem i Dr.Smithom osmislio je CardioAstin – jedinstvenu, potpuno prirodnu i cjelovitu formulu za prevenciju i održavanje zdravlja srca i krvožilnog sustava.

CardioAstin sadrži DHA - omega 3 masne kiseline, a klinička istraživanja pokazuju da one pomažu drastičnom smanjenju mogućnosti nastanka aritmija. Srčani problemi u velikoj se mjeri javljaju zbog konzumacije štetnih masnoća koje su zapravo poput goriva za upale u organizmu, a posebno za srčane arterije. Osim u korigiranju omjera dobrih i loših masnoća, CardioAstin ima važnu ulogu i u smanjenju uzroka upala, čime štiti srce i istovremeno smanjuje razinu kolesterola i triglicerida. Važno je naglasiti da djeluje na inicijalne uzroke začepljenja srčanih arterija te posljedično na srčane probleme.

Jedan od glavnih sastojaka, BioAstin - prirodni astaksantin, podržava zdravlje srca i krvožilja djeluje i sinergijski s ostalim sastojcima kao što su koenzimQ10, lutein, acetil L-karnitin, DHA i omega-3 nezasićene masne kiseline. Prirodni astaksantin je najsnažniji antioksidans, 500 puta jači od vitamina E, a u kombinaciji s vitaminom E smanjuje ukupnu razinu kolesterola i triglicerida nakon jednomjesečne terapije.

Koenzim Q10 u zadnje je vrijeme postao sinonimom za optimalno zdravlje srca pa sve više liječnika preporučuje dopunu prehrani koja sadrži Q10 i to u terapijske, ali i preventivne svrhe. Acetil L-karnitin još je jedan sastojak koji dokazano smanjuje ozljede srčanog mišića tijekom srčanog udara, dok lutein štiti od oksidacije LDL kolesterola pa stoga spriječava aterosklerozu. Omega 3 kiseline u većem su omjeru zastupljene u ovom dodatku prehrani, a mnoga istraživanja pokazuju da upravo one smanjuju mogućnost upala u arterijama, jačaju i štite stijenke srčanih stanica te smanjuju mogućnost stvaranja ugrušaka.

CardioAstin možeš potražiti u ljekarnama, trgovinama zdrave hrane i bio&bio trgovinama, a ako u ožujku u bio&bio kupiš dvije bočice ovog dodatka prehrani, jednu dobivaš gratis i na taj način osiguravaš si zalihu za tri mjeseca, koliko je potrebno da bi se krv potpuno obnovila. Uzimanjem 2 kapsule CardioAstina dnevno ostvaruješ optimalno zdravlje srca.

Više info: www.biovega.hr

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.