Zdravlje Prirodno liječenje 29. rujna 2017.

Koliko znate o bolestima srca i krvnih žila?

Foto: PR
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Bolesti srca i krvnih žila vodeći su uzročnik smrtnosti u svijetu. Od njih svake godine umre oko 17,5 milijuna ljudi, a procjenjuje se da će se ta brojka u sljedećih 13 godina povećati za više od 30%. U Hrvatskoj je stanje isto kao i u svijetu te je stoga važno promicanje znanja o bolestima srca i krvnih žila kako bi se spriječio daljnji rast i smanjio broj oboljelih i umrlih od tih bolesti.

Kada se govori o bolestima srca i krvnih žila potrebno je naglasiti da je glavni uzročnik ovakve statistike u većini slučajeva ateroskleroza. To je bolest koja smanjuje prohodnost i elastičnost krvnih žila koje dovode kisik i hranjive tvari do svih dijelova i organa u našem tijelu, poput srca, mozga, bubrega i drugih, te na takav način onemogućava normalno funkcioniranje cjelokupnog organizma.

Sve navedeno vodi povećanju krvnog tlaka i dovodi do razvoja drugih bolesti srca i krvnih žila poput slabe periferne cirkulacije, aritmije, angine pektoris te srčanog i moždanog udara.

Kako poboljšati ili očuvati zdravlje srca i krvnih žila?

Veoma je važna prevencija, ali ona pravovremena prije pojave bilo kakvih simptoma bolesti ili čimbenika rizika, poput povišenih masnoća u krvi ili dijabetesa, koji bi upućivali na povećani rizik od razvoja ateroskleroze i pratećih bolesti srca i krvnih žila.

S druge strane s pojavom prvih simptoma bolesti ili navedenih čimbenika rizika veoma je važno istovremeno djelovati na njihov uzrok i posljedice, jer samo na takav način možete sa sigurnošću poboljšati i očuvati zdravlje svog srca i krvnih žila.

Strauss kapi vam mogu pomoći u tome jer se radi o klinički dokazanom prirodnom proizvodu koji već više od 30 godina učinkovito djeluje na uzrok i sve posljedice ateroskleroze te na takav način pomaže ljudima kako bi očuvali ili povratili normalno zdravlje srca i krvnih žila o čemu postoji i više od 1000 svjedočanstava zadovoljnih korisnika diljem svijeta.


Želite saznati više o Strauss kapima? Saznajte više OVDJE

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.