Zdravlje 07. travnja 2016.

Kako se riješiti viška kože na trbuhu?

Trbuh_12
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Abdominoplastika je metoda pomoću koje se zateže koža čitave trbušne stijenke. Kako bi se odstranila optimalna količina suvišne kože, mjeri je se prije samog zahvata i preciznim crtežom se označavaju orijentacijske točke. Kako bi ožiljak nakon ove operacije bio što manje zamjetan, on se pozicionira u području bikini zone i uglavnom nakon šest mjeseci potpuno izblijedi

S liposukcijom se postiže maksimalni učinak

Nakon nekoliko mjeseci, kada najzahtjevnija faza oporavka prođe, moguće je napraviti određene manje korektivne zahvate pomoću kojih se još neki detalji dodatno oblikuju, kako bi se postigao maksimalan efekt. Jedan od takvih zahvata jest i liposukcija trbuha, struka te slabinskog dijela s kojom se može postići dodatno poboljšanje izgleda.

Oporavak u roku od dva tjedna

Postoperativni oporavak nakon abdominoplastike je individualan i najčešće traje oko dva tjedna. Šavovi se odstranjuju dva tjedna nakon operacije kada je osoba sposobna i za postupni povratak svojim privatnim i profesionalnim aktivnostima, uz napomenu da izbjegava veće tjelesne napore u razdoblju od mjesec dana nakon operacije.

Fitness trenerica Marija Andrijašević pokazala je SOS vježbe za trbuh.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.