Zdravlje 18. svibnja 2022.

5 navika Meryl Streep zbog kojih se osjeća i izgleda fantastično i u sedamdesetima

Foto: Instagram Meryl je otkrila da ne troši puno novaca na njegu kože, ali obavezno koristi zaštitni faktor za sunčanje
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Meryl Streep poznata je glumica koja je bila nominirana za mnoge prestižne nagrade, a neke poput Oscara i Zlatnog globusa osvojila je nekoliko puta. Meryl i danas sa 72. godine ne prestaje osvajati filmski svijet, a još uvijek se osjeća i izgleda sjajno.

Mnogi se pitaju koja je tajna Meryl Streep te kako je i u sedamdesetima tako uspješna i izgleda sjajno. Iako ne otkriva previše o svojim zdravstvenim i svakodnevnim navikama, u nekoliko intervju je govorila o svom zdravlju i o tome kako održava uravnotežen život u 72. godini. 

Jede organsku hranu

Iako poznata glumica ne priča često o svom privatnom životu, jedna stvar o kojoj voli pričati su njezine zdrave navike. Meryl je otkrila da ne troši puno novaca na njegu kože, ali obavezno koristi zaštitni faktor za sunčanje, drži se podalje od dodirivanja lica tijekom dana i jede organsku hranu.

Kuha i jede s prijateljima

Meryl Streep smatra da je važno dijeliti obroke s prijateljima jer je to jedan od načina ulaganja u prijateljstvo. Prema Vanity Fairu, Meryl voli ugostiti svoje prijatelje i kolege na večeri te voli da svi zajedno kuhaju. Glumica Margo Martindale, s kojom je Meryl glumila u filmu Kolovoz u okrugu Osage, otkrila je za Vulture kako je Meryl izvrsna i velikodušna kuharica. 

posjet doktoru Možda te zanima... Navike kojih bi se trebala držati, a kojih odreći nakon pedesete Zdravlje

Voli biti fizički aktivna

Meryl voli ravnotežu u svom životu, a to, osim zdravom prehranom, postiže i načinom razmišljanja i kretanjem. Prilikom razgovora o svojoj karijeri za The Guardian, otkrila je kako se ne voli opterećivati s onim što je bilo u prošlosti. Kada najviše razmišlja, voli vrijeme provoditi u bazenu gdje zna otplivati i 55 dužina.

Ne usredotočuje se na gubitak težine

Meryl je priznala kako ne voli puno razmišljati o tome kako izgleda pa se ne opterećuje gubitkom težine. Prilikom primanja počasnog doktorata na Sveučilištu Indiana, mladima koji žele biti dio filmske industrije savjetovala je da ne brinu previše o svojoj težini, pogotovo žene. "Djevojke previše vremena troše na to, a ima i boljih stvari. Ono što vas čini drugačijima ili čudnima je vaša snaga. Nekoć sam mrzila svoj nos, a sada više ne", rekla je Meryl. 

Uživa i u pizzi

Iako ovo nije savjet koji je Meryl dala, teško je ne uočiti da ponekad uživa pojesti pizzu. Tijekom dodjele Oskara 2014. voditeljica Ellen DeGeneres odlučila je gostima podijeliti pizzu, a Meryl je bila jedna od prvih koja je zgrabila krišku. Tada je uživala u pizzi tijekom cijele noći. 

Blake Lively Možda te zanima... 8 prehrambenih navika pomoću kojih Blake Lively ostaje u formi Dijeta

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.