Psiha i seks Moje emocije 07. studenoga 2022.

Tri znaka koja će ovaj tjedan imati najviše sreće u ljubavi

Foto: Guliver/Shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ono što stvara uvjete za povoljne ljubavne odnose su pun Mjesec u Biku 8. studenog zajedno s mjesečevim sekstilom Neptunom. Način na koji ova dva tranzita rade zajedno da nam donesu takvu sreću leži u moći bika i njegovoj sposobnosti da nas uzemlji i centrira, dok Neptunova moć uma uzburkava našu maštu, dovodeći nas u situacije u kojima se osjećamo smireno, sigurno, puni nade i ljubavi.

Bik

Došli ste do mjesta u vašoj vezi gdje se čini da je sve u ravnoteži, a to nije samo dobra stvar; to vam pokazuje da iz ove romanse dobivate ono što želite. Želite dubok razgovor i dobru mentalnu vježbu kada je u pitanju vaš odnos, a tijekom Mjesečevog sekstila s Neptunom, otkrit ćete da volite nefizičke aspekte veze jednako kao što volite fizičke. Trebate više od fizičke ljubavi i iako vam je ona jako važna. Trenutno vam treba partner koji je mudar govornik, duboki mislilac i to biste mogli i dobiti.

Djevica 

Jedan od razloga zbog kojih ste toliko sretni u ljubavi je što svjesno ulažete energiju u to. Sto posto ste svjesni da je to dan kada ulažete nove napore da doprete do osobe s kojom ste u vezi i osjećate želju i entuzijazam da pokrenete taj motor. Vi i vaš partner ste u zadnje vrijem malo posustali u pali u kolotečinu. Ali pun Mjesec vam daje moć da iscijelite ono za što vjerujete da još nije izgubljeno. Neptunova energija omogućuje vam da vjerujete da je sve u vama, a uz ovakvu mentalnu podršku, vaši će napori bez sumnje biti podržani.

horoskop horoskopski znak zodiac Možda te zanima... Horoskop za studeni za sve znakove Psiha i seks

Škorpion

Ne možete si pomoći oko punog Mjeseca, pogotovo onog u Biku. To znači da kad god imamo lunaciju kao što je ova, osjećamo da možemo iskoristiti snagu koja leži u samom Mjesecu. Ovo je kvantni svemir i svi smo povezani, čak i planeti i ljudi, pa... zašto ne biste zgrabili Mjesec i učinili ga svojim? Imat ćete osjećaj izrazitog optimizma, posebno kada ste vi i vaš romantični partner u pitanju. Danas ne prihvaćate ne kao odgovor, a to posebno vrijedi kada je u pitanju sumnja. Sumnji ćete danas reći odlučno ne i bavit ćete se svim mogućnostima i fantazijama koje su vam dostupne. Vi i vaš partner istražit ćete novi duhovni teritorij ovih dana, a to vam može samo dobro doći.

Možda te zanima... Škorpion: Dobre i loše osobine i kakvi su u ljubavi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.