Psiha i seks Moje emocije 03. studenoga 2022.

Horoskop za studeni za sve znakove

horoskop horoskopski znak zodiac
Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ne boj se tih velikih osjećaja, te velike ljubavi, ogromnih suza, sirovih neurednih emocija, intenzivne strasti i riječi. Nisi došla na ovaj svijet doživjeti osrednje iskustvo. Ne dopusti da ti itko kaže da je ono što tražiš previše. Traži puno i očekuj da ćeš to i dobiti.

Ovan

Nekima od vas studeni 2022. mogao bi donijeti velike vijesti. Korak u smjeru doživotne obveze. Samo se pobrinite da sve radite pod svojim uvjetima, a ne da igrate "uloge" koje se od vas očekuju u ovom trenutku. Samci se potiču da razmišljaju o tome što za njih znači 'obitelj duše'. Otvorite se mnogim načinima na koje možete doživjeti ljubav i povezanost. Otvorite se mnogim načinima na koje možete sukreirati magiju sa svojom srodnom dušom.

Bik

Sve se u prirodi mijenja i transformira. Takav je poredak života. Niste ista osoba koja ste bili jučer i to je vaš najveći privilegij. Ovaj mjesec se borite s novom stvarnošću, novim vama i novim nizom očekivanja koja dolaze s višom razinom kroz koju ste upravo prošli. Budite mirni i prihvatite gdje ste u ovom trenutku. U isto vrijeme, dajte si dopuštenje da izrazite istinu - svoje želje, potrebe i želje - i vjerujte da će oni koji su doista trebali biti u vašem životu pronaći način da vas tamo dočekaju. Što se tiče onih koji su pozvani da se raziđu, razmislite o tome što svjesno odvajanje znači za vas i kako to možete prakticirati u svom životu.

Blizanci

Blizanci, vi ste u životu koji ste davno manifestirali. Idete u smjeru koji ste oduvijek zamišljali, kako osobno tako i poslovno. Ipak, postoji mučan osjećaj da ovdje nešto nije u redu. Da vas vaš partner, iako je predan vezi, ne razumije. Razgovarajte o tome što vas ruši. Ne brinite hoćete li biti 'logični' ili može li on shvatiti stvari koje lebde u vašem unutarnjem krajoliku. Podijelite sirovu, iskrenu istinu. Niste sami - nikad sami. Vaši duhovni vodiči i preci vas bodre.

Rak

Doživljavate otvaranje srca kao rezultat duhovne veze koju ste manifestirali u svom svijetu. Uživate u rijetkoj i dragocjenoj ljubavi koju će samo rijetki moći okusiti u ovom životu. Ali, kad je ljubav ovolika, veliki su i strahovi. Drugim riječima, sukob s kojim ćete se vjerojatno suočiti više je unutarnji nego vanjski. Postoji jedan dio vas koji želi uložiti sve - želi dati sve od sebe. A onda, postoji još jedan dio vas koji je zapeo u petlji 'što ako'. Učinite sebi uslugu i sjednite s prtljagom koju nosite iz svoje prošlosti. Sezona škorpiona pruža vam savršenu priliku da se spustite u podzemni svijet, da prođete kroz duboke, mračne kutke svoje psihe i očistite zastarjele obrasce koji vam smetaju na putu vašeg vlastitog rasta. Svemir vam pomaže da se uskladite sa životom kakav želite i zaslužujete.
 
Lav
 
Suočite se lavovi s vašim najdubljim, najmračnijim strahovima, bilo da se radi o strahu od odbijanja ili strahu od samoće. Ovo je jedini način da odvedete svoje demone do izlaznih vrata. Ovo je stari način da se oslobodite zastarjelih obrazaca i pronađete slobodu koju duboko želite. Da, ovaj proces će zahtijevati da riješite pukotine u temeljima. Dobra stvar je što će vam također pomoći da ponovno izgradite svoju vezu na način koji podržava verziju vas kakva ste sada. Riječ upozorenja: neki od vas bi mogli biti pozvani da se probiju u novu vremensku crtu, što će zauzvrat od vas zahtijevati da napravite promjenu paradigme kojoj se opirete već neko vrijeme. Nemojte se bojati otpustiti ono što vam više ne donosi radost. Nemojte se bojati biti razarač života koji ste jednom stvorili. Želite više za sebe i očekujte da će vas svemir podržati.
 
Horoskop Možda te zanima... 3 horoskopska znaka koje čeka studeni pun ljubavi Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.