Psiha i seks 01. studenoga 2022.

3 horoskopska znaka koje čeka studeni pun ljubavi

Horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ljubav se ovaj mjesec smiješi svima, a posebno ovim horoskopskim znakovima

Studeni će za mnoge horoskopske znakove donijeti ljubav, ljubav i još ljubavi, a posebno za ova tri. Ipak, ne radi se uvijek o romantičnoj ljubavi, iako će i nje biti na pretek. U pitanju je i ljubav prema samoj sebi i svom domu, navikama i svakodnevnom životu. Planetarna šetnja tijekom studenog donijet će nam svima motivaciju koju smo tražili, no ovim bi znakovima mogla potpuno promijeniti život. 

Strijelac

Pred strijelcima je mjesec od velike važnosti koji će na njima ostaviti trajni trag. Ne samo da se Mars u blizancima nalazi u kvadratu s Neptunom u ribama spajajući dom i srce, nego se i Merkur, Venera, Sunce i mladi Mjesec pojavljuju unutar tvog horoskopskog znaka. Posljednjih mjeseci su se strijelci nadali prosvjetljenju, a ovo je mjesec kada će napokon i doći. Sada kada dobiju tu jasnoću koja im je bila potrebna, konačno će se osjećati dovoljno samopouzdano da mogu donositi nove odluke. Te su odluke u sebi zapravo već donijeli, ali su sumnjali u njih, u ono što osjećaju te mislili da ipak mora postojati drugačiji odgovor te da rješenje nije moglo biti tako jednostavno.

Primjerice, ako ti se netko dopao, razgovor s njima je tekao lako i uživala si u njihovom prisustvu, sigurno si mislila da mora biti nešto zbog čega se ipak ne bi trebala prepustiti ljubavi i osjećajima. Tijekom studenog nećeš se tako propitivati nego ćeš si dopustiti da slijediš svoju intuiciju i prvi osjećaj koji te ponese. 

Venera i Merkur u Strijelcu pomoći će ti da lakše komuniciraš svoje misli kako bi mogla donositi prave odluke posebno kada je u pitanju ljubav. Budući da će to potaknuti i ljubav prema sebi, također ćeš se bolje osjećati što će pozitivno utjecati na romantične odnos. Pozicija Marsa pomaže ti prekinuti vezu koja nije zdrava za tebe, no to se ne odnosi samo na ljubavnu vezu, nego i vezu između tebe i posla ili drugih aspekata života. 

Riba

Ono što će ribama tijekom studenog pomoći da se zaljube i uživaju u ljubavi općenito je činjenica da ih ništa u tome neće sprječavati. Neće se suzdržavati i preispitivati svoju potrebu za ljubavi nego će se jednostavno prepustiti trenutku i osjećati se kao dah kroz život nosi meki oblak ljubavi.  Ako si već u vezi, postoje i šanse da ćete se ti i partner odvažiti na zajednički život, a za to je "kriv" Mars u blizancima.

Bilo da ti dolazi novi sustanar u dom ili jednostavno novi komad namještaja ili ukras, svakako ćeš se kroz studeni posebno ugodno i sretno osjećati u svom domu. Lakše češ se odvažiti i na veće obaveze u ostalim aspektima života, pa bi se promjene mogle dogoditi i na poslu ili drugdje. 

Jedan od tvojih omiljenih načina kako ići kroz život u svemu ovome će odlično poslužiti, a to je romantiziranje svakodnevice. Tijekom studenog ćeš se posebno osjećati kao da si u romantičnom filmu u kojem si upravo ti glavna zvijezda. Zato se prepusti ovom osjećaju i uživaj u svemu što ti donosi. 

Vaga

Prošlog mjeseca se Venera udružila sa Suncem u tvom znaku kako bi stvorila idealne uvjete za novi početak. Ako si iskoristila to vrijeme kako bi okrenula novu stranicu života, sada je vrijeme da u toj novoj avanturi uživaš. To ne znači da će sve biti lako i bez komplikacija, nego da ćeš čak i u njima uživati. Novo poglavlje života moglo bi donijeti i novu ljubav u tvoj život. Tvoja želja za ljubavi i bliskošću s drugima će biti posebno jaka u vrijeme pomrčine Mjeseca u znaku bika. Bik nam omogućava da se povežemo sa svojim željama i potrebama koje imamo od romantičnih odnosa. 

Tijekom studenog vježbat ćeš postavljati jasne granice na način na koji nećeš povrijediti druge ljude, nego ih još više impresionirati, a kao rezultat doći će novi odnosi u kojima uživaš jer te osoba poštuje i razumije kada je dosta. U nekim slučajevima će takve granice ipak značiti da bi iz našeg života mogla otići osoba koja ih ne može poštovati, no to nije loše, posebno jer nam položaj glavnih planeta za vagu daje savršenu podlogu za napredak i rast. To znači da ćeš iako povrijeđena takvim odlaskom, pronaći način kako se pomoriti s time i kako u buduće prepoznati osobe koje ti ne odgovaraju. 

Vage će kroz studeni naučiti važne životne lekcije, ali one neće u njima stvoriti traumu nego priliku da uče u sebi i da napreduju. Neka te ideja promjene ne zaustavi, nego ti donese osjećaj uzbuđenosti i nove avanture. 
 

Horoskop_2 Možda te zanima... Najbolje kombinacije horoskopskih znakova za ljubav i seks Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.