Psiha i seks 19. lipnja 2023.

Tri znaka koja bi trebala biti oprezna ovaj tjedan

horoskop
Foto: Unsplash Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tjedan od 19. do 25. lipnja 2023. godine donosi dinamičnu i aktivnu astrološku energiju. Evo nekoliko važnih aspekata koji će obilježiti tjedan i tri znaka koja bi trebala biti opreznija nego inače.

Sunce će ući u znak raka, naglašavajući važnost obitelji, emocionalne sigurnosti i intimnih odnosa. Ovo je povoljan period za povezivanje s najbližima i stvaranje emocionalne podrške. Merkur će biti u svom vladajućem znaku blizanaca što će pojačati komunikacijske vještine, brzinu uma i potrebu za razmjenu informacija. Ovo je dobar period za učenje, izražavanje ideja i sklapanje dogovora. Mars, planet akcije i energije, bit će u znaku ovna.

To može donijeti povećanu odlučnost, motivaciju i samopouzdanje. No, pripazite na impulzivnost i sklonost konfliktima. Kanalizirajte tu energiju na produktivan način. Jupiter će biti u znaku raka, što naglašava podršku, obilje i emocionalno blagostanje. Ovo je povoljan period za razvoj i rast u područjima povezanim s obitelji, domom i emocionalnim ispunjenjem.

Pluton će biti retrogradan u znaku jarca. To može potaknuti introspekciju, transformaciju i oslobađanje od starih obrazaca. Ovo je vrijeme za dublje istraživanje vlastitih unutarnjih procesa i preispitivanje svoje snage i moći.

Horoskop Možda te zanima... Horoskop za lipanj za sve znakove Psiha i seks

Tri znaka koja trebaju sebi posvetiti više pažnje kako bi izbjegli eventualne neugodnosti

  • Rak. Rakovi su emocionalni i intuitivni znakovi. Tijekom ovog razdoblja, mogu biti posebno osjetljivi na promjene i konflikte. Savjetuje im se da paze na svoje emocije i budu oprezni prilikom donošenja važnih odluka.
  • Lav. Lavovi su ponosni i strastveni znakovi. U ovom razdoblju, mogu se suočiti s izazovima u vezi s autoritetom i moći. Trebali bi biti oprezni u izražavanju svoje dominacije kako bi izbjegli moguće konflikte i sukobe s drugima.
  • Jarac. Jarci su ambiciozni i praktični znakovi. U ovom razdoblju, mogu se suočiti s pritiscima na profesionalnom planu i u vezi s postizanjem svojih ciljeva. Trebali bi biti oprezni kako bi održali ravnotežu između svoje ambicije i brige za vlastito zdravlje i dobrobit.
Možda te zanima... Najbolji trening prema horoskopskom znaku Fitness

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.