Psiha i seks 21. studenoga 2022.

Tri horoskopska znaka kojima će ljubav cvjetati ovaj tjedan

Foto: shutterstock Škorpion, ovan i strijelac imaju sreće u ljubavi ovaj mjesec
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Nekima će tjedan od 21. do 27. studenog donijeti pravu renesansu ljubavnog života

Planetarna pozornica je spremna - vrijeme je za ljubav! Možda se neće smiješiti svima, ali ljubav je definitivno naklonjena ovim horoskopskim znakovima. Početak vatrene sezone strijelca kao i Jupiter u znaku ribe savršena su kombinacija za dodatnu dozu romantike. Dok će nekima ovaj tjedan izgledati kao san, drugi će napokon uživati u posljedicama svojih dobrih djela. 

Riba

Pred tobom je uistinu bajkovito vrijeme. Jupiter ovoga tjedna ulazi u ribe i donosi nevjerojatne stvari u tvoj ljubavni život. Ovaj i idućih nekoliko tjedana Jupiter i Neptun nalaze se u ribama, kao i još dva značajna asteroida Pallas i Juno. Ovo je posljednji put da će se to dogoditi u tvom životu i doslovno će ti donijeti čaroliju u život, posebno kada su u pitanju veze i ljubav. Jupiter je planet obilja dok je Neptun planet sanjarenja, tako da sada doslovno ulaziš u fazu života u kojoj će stvarni život biti bolji i od snova.

Uz toliko planetarne aktivnosti u ribama, ovo je prilika da prigrliš svoje vlastito i autentično "ja" kada je riječ o ljubavi. Ribe imaju snažnu čežnju za tim da budu voljene baš onakve kakve jesu, ali te nitko ne može voljeti onakvu kakva jesi ako ne pokažeš kakva uistinu jesi. To znači da voljenoj osobi trebaš pokazati što te veseli, što te čini nesretnom, kako ti se nešto sviđa ili ne sviđa ili što želiš ili ne želiš, a ne se prilagođavati njihovim željama kako bi te više voljeli. Kako tjedan bude odmicao i sama ćeš shvaćati da je način na koji voliš drugačiji i jedinstven te će to još više produbiti vašu vezu. Ovo je tjedan u kojem je sve moguće, uključujući i spoznaju da je ljubav o kojoj si oduvijek sanjala zapravo moguća.

Bik

Energija strastvenog i vatrenog znaka strijelca utjecat će na bikove u velikoj mjeri. Ovaj tjedan planeti donose prijeko potrebnu aktivnost kao i prilike za transformaciju. Merkur, Venera, Sunce i mladi Mjesec pojavit će se u strijelcu tijekom ovog tjedna spajajući teme komunikacije, ljubavi, akcije, pa čak i novih početaka. 

Uran, veliki buditelj, još uvijek je u tvom znaku, što znači da se promjene još uvijek događaju, ali trenutno se radi o spajanju onoga što će trajati, ne kidanju onoga što neće. Za tebe je ovaj tjedan vrijeme za duboke i smislene razgovore o ljubavi koji će ti pomoći da stvoriš više onoga što ti je potrebno u životu. Kako budeš prolazila kroz tjedan, taj dugo očekivani novi početak će se prirodno dogoditi. Prikupljanje dobre energije koje počinje ovog tjedna trajat će do početka prosinca, stoga je vrijeme da riskiraš, prigrliš nove prilike i dopustiš sebi da uživaš u početku nove ljubavi.

Vaga

Vage su zračni znak što znači da je razgovor nešto u čemu su vješti. Ipak, to ne znači da uvijek govore potpunu istinu ili otkrivaju svoje iskrene osjećaje. Često mogu dopustiti da strah od toga kako će drugi shvatiti to što govore određuje što dijele tako da to na kraju sve ispadne samo razvodnjena verzija istine. Ovaj tjedan, međutim, kada se toliko planeta sastane u strijelcu i uz to dodamo Mladi Mjesec, vrijeme je za potpunu iskrenost. Tvoji osjećaji i potpuna iskrenost pomoći će transformirati vezu u nešto gotovo savršeno.

Merkur, planet komunikacije, ujedinjuje se s Venerom, planetom ljubavi i Suncem, vladarom akcije u strijelcu, pomažući ti da izgovoriš sve što ti je u srcu, ali i da to pokažeš djelima. Budući da se mladi Mjesec u strijelcu također javlja ovaj tjedan, to znači da postoji prilika za novi početak o kojem si uvijek sanjala. Zapamti da se novi počeci ne događaju sami od sebe, nego su stvoreni akcijama. Dakle, ovaj tjedan je vrijeme da učiniš upravo to.
 

Možda te zanima... Osobe rođene u ova 3 horoskopska znaka se uvijek zaljube u pogrešnu osobu Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.