Psiha i seks 17. travnja 2023.

Tri horoskopska znaka koja će se ovaj tjedan suočiti sa svojom prošlošću

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tjedan od 17. do 23. travnja će za ova tri znaka biti u znaku prošlost te će ih natjerati da se s njom suoče.

Ukratko, ovaj tjedan će biti zahtjevan za rakove, škorpione i jarce jer će se na različite načine morati pozabaviti s "duhovima prošlosti". No ne brinite, ovo će biti vrijeme za rast i osobni razvoj te će biti važno da ostanu otvoreni i prihvaćaju promjene kako bi mogli napredovati u životu.

Rak

Rakovi će se suočiti sa svojim emocijama iz prošlosti koje su ih sprečavale da napreduju u životu. Ovo će biti vrijeme za introspekciju i prihvaćanje istine, a ne samo gledanja događaja iz perspektive koja im odgovara. Rakovi će morati otpustiti neke osobe ili situacije iz prošlosti koje su ih držale vezanima za prošlost i početi graditi svoju budućnost na temeljima novih ideja i vrijednosti. Što si prije priznate kako stvari uistinu stoje, lakše ćete ih pustiti i započeti svoj novi život ispunjen boljim odlukama. 

Škorpion

Škorpioni će se suočiti sa svojim lošim navikama i destruktivnim obrascima ponašanja koji su im donijeli bol i probleme u život. Ovaj tjedan bit će prilika za duboko razmišljanje o tome kako su postupali u prošlosti i za pronalaženje novih načina rješavanja problema i suočavanja sa stresom koji će dovesti do toga da se s njim zapravo obračunaju, a ne da ga samo ignoriraju. Škorpioni će morati ući u određene konflikte, što s drugima, što sa sobom, kako bi završili poglavlje iza sebe i krenuli u novo. 
 

Možda te zanima... Kako će retrogradni Merkur u travnju i svibnju utjecati na svaki horoskopski znak Psiha i seks

Jarac

Jarci će se suočiti sa svojim strahovima i nesigurnostima koje su ih zadržavale u prošlosti. Ovaj tjedan će biti vrijeme za donošenje odluka o svojoj budućnosti i suočavanje sa strahovima koji su ih možda sprečavali u ostvarivanju ciljeva, bilo da se radi o strahu od preseljenja, nove karijere ili novih poznanstava. Jarci će morati raditi na svom samopouzdanju i vjeri u sebe kako bi bili sigurni u svoje odluke i djela i otklonili ovakve sumnje. 
 

Možda te zanima... Veliki ljubavni horoskop za travanj za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.