Psiha i seks 09. svibnja 2023.

Tri horoskopska znaka koja će imati sretan tjedan

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Tjednan od 8. do 14. svibnja ova tri znaka provest će u veselju i sreći, a ostali znakovi bi se mogli ugledati na njih i pokušati pronaći sreću u istim stvarima.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj emocionalnoj osjetljivosti i brižnosti prema drugima, a ovaj tjedan bi to moglo biti nagrađeno. Rakovi bi mogli doživjeti bliskost s nekim posebnim, možda čak i na romantičnoj razini. Također, rakovi bi mogli dobiti priznanje za svoj rad na poslu ili u drugom području života na kojem su uložili izniman napor. To bi moglo biti izuzetno ohrabrujuće za rakove koji se često trude da zadovolje druge, a usput zanemaruju svoje vlastite potrebe.

Strijelac

Strijelci su poznati po svom optimizmu i avanturističkom duhu, a ovaj tjedan bi to moglo dovesti do nekih uzbudljivih prilika. Strijelci bi mogli dobiti poziv na putovanje ili neku drugu vrstu avanture koja bi ih mogla oduševiti. Također, strijelci bi mogli dobiti priliku da se pokažu u nekom kreativnom poduhvatu što bi ih moglo ispuniti zadovoljstvom i samopouzdanjem. Ako vas netko pozove na vikend putovanje ovaj tjedan, nikako ih nemojte odbiti.

Bik

Bikovi su poznati po svojoj upornosti i praktičnosti, ali ovaj tjedan bi njihov trud mogao biti nagrađen. Bikovi bi mogli dobiti financijsku nagradu ili priliku za napredovanje na poslu, a budući da su već počeli planirati ljetovanje, to će im itekako dobro doći. Također bi mogli doživjeti uspjeh u nekom kreativnom projektu ili nekoj drugoj vrsti hobija. To bi bikovima moglo pružiti osjećaj ispunjenosti i samopouzdanja da nastave istim putem na kojem su sada. 
 

Možda te zanima... Horoskop za svibanj za sve znakove Psiha i seks Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.