Psiha i seks Moje emocije 18. srpnja 2022.

Tri horoskopska znaka koja će imati odličan tjedan

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ovaj tjedan dokazuje da će nam astrološki tranziti pod čijim ćemo biti utjecajem dobro doći. Tri znaka imat će posebno dobar tjedan, dok jurimo u sezonu lava, koja počinje 23. srpnja. Razdoblje lava je vrhunac ljeta i ostvarenje svih njegovih potencijala.

Ovan

Ovnovi su oduvijek obožavatelji ljeta pa iako obveze i nepredvidivi događaji ponekad umanje tu čaroliju, većina ovnova se ljeti osjeća odlično. Dragi ovnovi ovaj se tjedan osjećate nepobjedivo — kao da vam ništa ne smeta. Imat ćete puno samopouzdanja ovaj tjedan, a svoju moć koristit ćete za stvaranje ljepote i zabave. Za to vrijeme možete prirediti zabavu ili planirati večeru. Nebo je granica što se vas tiče, ali jedno je sigurno vaša voljena osoba bit će uz vas i uživati ​​u svemu s vama. Glavni razlog za vaš bezbrižan stav je to što jednostavno nemate propusnicu za dramu ili nepotrebnu akciju. Dobivate ono što želite jer naporno radite za to.

Škorpion 

Dragi škorpioni uživajte jer astrološki tranziti podržavaju vaš ljubavni život ovog tjedna i ako znate što želite mogli biste to i dobiti. Ljetne vrućine inspiriraju vas da se trudite oko svog izgleda pa i izgledate dobro, a vaš novi stil života pokazuje rezultate. Ne možete, a da ne dobijete pozitivnu pozornost gdje god idete, čak i ako je to ured. Dakle, bilo da ste na poslu ili ste konačno dobili zasluženi odmor, ovaj tjedan pripada vama i onome tko ima tu sreću da vam bude romantični partner. Možda ćete također biti u iskušenju da bacite udicu, a tko sam ja da vam kažem da to ne činite.

Možda te zanima... Horoskop za pse: Kako zvijezde utječu na karakter vašeg ljubimca Psiha i seks

Strijelac

Dragi strijelci ovo bi mogao biti najbolji tjedan koji ćete imati ovog ljeta jer ćete se konačno fizički bolje osjećati, a to će vas potaknuti da ustanete i učinite sve što treba i sve što želite. Ponekad se možete ponašati kao pustinjak, a tijekom sezone raka malo previše vremena provodite unutra. Kad Sunce uđe u Lava, doći će do potpunog preokreta iz sramežljive, tihe osobe postat ćete srce zabave. Nedostajali su vam prijatelji, ali bilo vam je potrebno vrijeme za sebe, međutim, sve se to promijenilo i vi ste tu za sve to.  Ovaj tjedan svi putevi vode do uspjeha, pa ćete u što god da uložite svoj nevjerojatni um pronaći zabavu i uzbuđenje. Ne brinite da ćete pretjerati jer ćete znati kako sve to uravnotežiti. 

Možda te zanima... Mačji horoskop: Što otkriva o karakteru tvoje ljubimice Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.