Psiha i seks 21. kolovoza 2021.

Što učiniti kada muškarac naglo prestane slati poruke i zvati?

Foto: shutterstock Ne provodi dane sjedeći kraj telefona očajnički čekajući njegove telefonske pozive
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Kad je riječ o izlascima, jedna od najgorih stvari je kad se tvoj muškarac iznenada povlači i naizgled niotkuda nestane. Možda je prestao slati poruke? Možda ti je obećao da će te nazvati, a nije?

Kad te muškarac ne nazove i ne pošalje poruku, to može biti veliki udarac na samopouzdanje. Stalno ćeš se preispitivati što si pogrešno učinila da je muškarac s kojim se viđaš prestao komunicirati s tobom. Samopouzdani dio mozga želi vjerovati da se dogodilo nešto neizbježno, ali i suludo npr. pokvario mu se mobitel ili je zaista preopterećen na poslu i zauzet stvarima koje ne može kontrolirati. No, tada na scenu nastupa surova realnost koja predviđa najgore moguće ishode, što uzrokuje da osjećaji odbačenosti isplivaju na površinu, prema YourTango.

4 razloga zašto ti se netko odjednom prestane javljati

Što znači kad muškarac prestane zvati i slati poruke?

Muškarci prestaju komunicirati iz više razloga. Možda mu je pažnja skrenula negdje drugdje, možda se boji da stvari ne postanu ozbiljne ili možda još uvijek nije prebolio bivšu. Kad muškarac prestane slati poruke i zvati, to obično govori više o njemu nego o tebi. Ali ponekad će se povući, ako predugo igraš "hard to get" i staviš ga u položaj u kojem te uvijek progoni ili mu ne daješ jasne signale što osjećaš prema njemu. Muškarci vole juriti, ali ne toliko dugo. Pa, kako se treba nositi s tim čovjekom koji nestaje? Što bi točno trebala učiniti kad on zašuti? Slijedi ove savjete o tome što učiniti kada te prestane zvati i slati poruke.

Potrudi se da ga ne bombardiraš porukama

Kad netko ne odgovori, apsolutno najgore što možeš učiniti je bombardirati ga s još više poruka. To je najlakše i najbrže sredstvo za odgurnuti nekoga. Znamo koliko je iritantno kada ti netko ostavi seen ili još gore uopće ne uđe u poruku, međutim, nemoj početi slati hrpu poruka duljine romana o svojim osjećajima preko Facebooka, Instagrama ili bilo koje druge društvene mreže na kojima ste povezani. I nemoj nikako slati poruke njegovim prijateljima da bi provjerila je li s njima. To stvarno izgleda očajno (i čini te pomalo ludom).

Možda te zanima... Ljubavno bombardiranje je zastrašujuća taktika kontrole koju sigurno nisi prepoznala Psiha i seks

Slijedi trodnevno pravilo

Jednostavno napravi trodnevnu pauzu od slanja poruka i nazovi ga da bi vidjela hoće li odgovoriti na poziv i u kakvom će tonu započeti razgovor. To možeš učiniti kad prestane komunicirati kako bi mu dala vremena i priliku da se vrati. Ako tri dana nije odgovorio na poruku ili ako je rekao da će nazvati, a nikada nije, možeš poslati i laganu, ležernu poruku. Ako pošalješ napadačku poruku on definitivno neće odgovoriti. I savjetujemo ti da bi trebala odustati, ako ne dobiješ odgovor nakon drugog pokušaja.

Ako je moguće, obrati mu se uživo

Neobavezno ga pokušaj uživo vidjeti, tako ćeš moći osjetiti njegovu vibraciju. Osim toga, imat ćeš priliku da se odjeneš kako bi ga impresionirala i pridobila njegovu pažnju. Muškarci su obično vizualna bića, a ponekad im treba podsjetnik koliko si fantastična. Znat ćeš da se nešto događa, ako se ponaša neobično ili zaista izbjegava tvoj pogled

Ovih 10 znakova govore da je s tobom isključivo zbog seksa

Budi oprezna kome se žališ

Razumijemo da te cijeli ovaj scenarij najvjerojatnije uzrujava i stvarno ljuti. Samo pripazi kome se povjeravaš. Pazi da se ne požališ nijednom zajedničkom prijatelju kojeg imaš s tom osobom jer oni mogu lako obavijestiti tvog muškarca ili još gore, učiniti stvari dramatičnijima i tebe predstaviti poput luđakinje. Obrati se članovima obitelji ili prijateljima za koje znaš da im možeš vjerovati, ali nemoj dopustiti da previše ljudi zna da si uznemirena.

Izbjegavaj pisanje o tome na društvenim mrežama

Ne želiš da to bude javna stvar. To je između tebe i te osobe i to se ne tiče nikoga drugog. Izbjegavaj stavljati suptilne Facebook statuse s citatima koji se očito odnose na njega i situaciju. Možda vjeruješ da će to zaokupiti njegovu pažnju i poslati mu signal da nazove ili pošalje poruku, ali sa sigurnošću ćeš izgledati nezrelo i dosadno - i možda ga potpuno ohladiti od sebe.

Što učiniti kada muškarac naglo prestane slati poruke i zvati? | Author: shutterstock Foto: shutterstock Kad te muškarac ne nazove i ne pošalje poruku, to može biti veliki udarac na samopouzdanje. Stalno ćeš se preispitivati što si pogrešno učinila da je prestao komunicirati s tobom

Ne čekaj ga okolo

Kad te muškarac oduševi, lako je postati opsjednuta njime i sa strepnjom čekati bilo kakav mogući tekst ili poruku. Ali što god radila, nemoj se truditi čekati ga. Ne provodi dane sjedeći kraj telefona očajnički čekajući njegove telefonske pozive, spremna podići telefon prije prvog zvona. Živi svoj život i pokušaj ga staviti u pozadinu svog uma.

Možda te zanima... Voli li me? Ako radi ovih 5 stvari tijekom seksa, doista te voli Psiha i seks

Kreni dalje i zaboravi ga

Ako nikad ne reagira na bilo što što radiš, jednostavno ga zaboravi i kreni dalje. Ne posvećuj mu pažnju i baveći se vlastitim stvarima, ponudit će puno bolju poruku od slanja dugog teksta s objašnjenjem zašto je smeće. A ako te ne poštuje ​​dovoljno da ti odgovori, uopće nije dostojan tvog vremena. To su mogućnosti koje možeš učiniti kada muškarac nestane i utihne. Kad iznenada prestane kontaktirati, moraš zadržati dostojanstvo i samopoštovanje. Ako je stvarno otišao, to je njegov gubitak!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.