Psiha i seks Seks i veze 02. srpnja 2022.

Voli li me? Ako radi ovih 5 stvari tijekom seksa, doista te voli

Foto: shutterstock Ako još nisi sigurna voli li te, ovih nekoliko suptilnih znakova mogli bi ti otkriti ima li ozbiljne namjere
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Da li me uistinu voli? Kako bi pronašla siguran odgovor, pripazi na ovih 5 znakova tijekom seksa...

Prva faza međusobnog upoznavanja uvijek je osobito uzbudljiva i zbunjujuća. Kamo nas to vodi zajedničko provedeno vrijeme? Voli li me doista? Ili samo uživa u seksu? U nekom trenutku jednostavno želiš znati gdje si. Ako se još ne usuđuješ tražiti otvoreni razgovor, trebala bi biti malo pažljivija tijekom seksa. Naime, ovih nekoliko suptilnih znakova mogli bi ti otkriti ima li ozbiljne namjere.

Evo kako ćeš tijekom seksa otkriti voli li te doista

Želi te usrećiti

Seks igračke poput „womanizera“ i drugih stimulatora klitorisa jačaju spolno samopouzdanje žena. Kroz samozadovoljavanje točno saznamo što nas čini sretnima i u skladu s time ne želimo se odricati orgazma tijekom seksa. Tvoja želja za strašću i požudom ne bi ga trebala prestrašiti. Ako je potrebno, mora izdržati dok kritiziraš njegovu divlju tehniku trljanja (naravno, lijepim riječima). Ako te voli, želi učiti od tebe i uzet će si vremena. Vrlo brzo će shvatiti da vrijedi proučiti tvoje tjelesne reakcije do najsitnijih detalja.

Njegov orgazam je sporedan

Za njega seks ne znači tek provođenje njegovih pornografskih maštarija. Orgazam po licu? Trebala si o tome razgovarati barem jednom (ništa nije tako seksi kao konsenzus!). Trebalo bi mu biti jasno da njegov penis nije jedina zvijezda showa. Vagini treba barem toliko pažnje – bolje još i više! Ali, to ga ne bi trebalo učiniti nestrpljivim. Isprobaj različite stvari i nemoj dopustiti da te sili na nešto – primjerice, ako ne voliš kunilingus ili analni seks. 

Seks i muškarci Možda te zanima... Iz muškog kuta: Koliko je seks važan u vezi? Psiha i seks

Razumije nesigurnosti

Kada smo nesigurni, tada nam je osobito lako zgrčiti se, a onda imamo pak imamo problem s opuštanjem. Ako želi samo kratku aferu, možda neće biti pažljiv prema tvojim emocionalnim potrebama i fokusirat će se isključivo na svoje seksualno zadovoljstvo. Ali, mi nismo roboti i ponekad nam treba prostora da izrazimo svoje osjećaje. Primjerice, ako želiš imati majicu na sebi za vrijeme seksa ili mrak u sobi, on to ne smije zanemariti. Koje ti misli prolaze kroz glavu tijekom seksa? Što te je oblikovalo u tvojoj (seksualnoj) biografiji? U najboljem slučaju, uklonit će ti nesigurnost ako ti kaže da te voli takvu kakva jesi.

Najbolje poze za žene Možda te zanima... Top 4 seks poze koje su najdraže ženama Psiha i seks

Govori o svojim željama

Otvorenost u vezi trebala bi biti obostrana. Ako te voli, također bi ti se trebao otvoriti. Iskrenost nam često daje dojam da smo jako ranjivi. Ali, u vezi s poštovanjem jača se međusobno povjerenje. Stoga pažljivo slušaj kad govori o svojim seksualnim sklonostima i željama. Definiraj svoje granice i pogledaj što bi mogla integrirati u svoje vođenje ljubavi. I prije svega: pažljivo rukuj s povjerenjem. Možda ti se čini primamljivim da svojoj najboljoj prijateljici odmah ispričaš sve svoje čudne tajne. Ali, to bi samo naštetilo tvojoj ljubavi.

Možda te zanima... Što 'zvukovi' koje muškarci ispuštaju za vrijeme seksa otkrivaju o njihovom karakteru Psiha i seks

Provodite vrijeme zajedno i bez seksa 

Naravno, osobito se u prvih nekoliko mjeseci teško možemo odvojiti od svog ljubavnika. Želite se cijelo vrijeme maziti, paziti i još više od toga... Ali, ako ga doista zanima romantična veza, s tobom će uživati i u vremenu izvan kreveta. Obrati pažnju - želi li znati više o tebi ili samo traži načine da te što prije vrati u krevet? Čak i možete kombinirati oboje kako biste učvrstili svoju ljubav. Što iskrenije razgovarate o svojoj seksualnosti, to ćete više zabave proživjeti zajedno. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.