Psiha i seks Seks i veze 22. prosinca 2021.

Što 'zvukovi' koje muškarci ispuštaju za vrijeme seksa otkrivaju o njihovom karakteru

Foto: shutterstock Reci mi kako stenješ i reći ću ti kakva si osoba. Ne, nije ni to tako jednostavno, ali ono što on govori tijekom seksa zapravo može otkriti puno o njegovom karakteru
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

„Da, oh, da!“ i onda odjednom kraj, nekako svi muškarci zvuče jednako u krevetu? Pa, i ne baš! Što se tiče „stenjanja“, muškarci se toliko razlikuju da iz toga proizlaze čitavi tipovi likova. Uostalom, vidi, hm, čuj sama!

Reci mi kako stenješ i reći ću ti kakva si osoba. Ne, nije ni to tako jednostavno, ali ono što on govori tijekom seksa zapravo može otkriti puno o njegovom karakteru. Je li više tip za veze ili se još uvijek samo želi dobro zabaviti i ispuhati? Raspitali smo se i rezultat je bio sljedeći…

Evo što otkrivaju „seks zvukovi“ kod muškaraca

Šaptač na jastuku

Muškarci su, obično kao i posvuda, često manje pričljivi u krevetu od nas žena. To vrijedi i za šaptača na jastuku koji ti tiho šapuće na uho tijekom seksa. Muškarci koji šapuću tijekom seksa uglavnom su osjetljivi, sramežljivi i pristojni. Kao partner, šaptač na jastuku pouzdan je, romantičan i susretljiv. Volimo imati takvog muškarca pored sebe.

Ljubitelj prljavih razgovora

Doista voli sočne, prljave razgovore? Tada se pojavljuje sumnja da nije baš sasvim nesklon pornografiji. U svakom slučaju, čini se da imaš posla s vrlo samopouzdanim likom, jer ako govori sve i svašta tijekom seksa, očito se ne boji osramotiti se. Ljubitelj prljavog razgovora rijetko je u čvrstoj vezi, odnosno, voli stalne avanture. Seks s njim je uzbudljiv i potrudit će se da i ti dođeš na svoje u krevetu s njim.

 | Author: shutterstock Foto: shutterstock

Iskreni

„Evo, sad ću…“!, i gotovo? Ne, imaš posla s vrlo iskrenim partnerom koji voli prenositi svoje osjećaje i ne pretvara se. Iskreni je idealan za veze, a kasnije se usuđuje otkriti ti svoje osjećaje.

Ispitivač

„Kakav sam bio?“ Ako ti postavi ovo pitanje o seksu, to čini iz dva razloga: želi komplimente iako je bilo sasvim očito da je seks i tebi bio prilično dobar. Ili, nikada nije osjetio, vidio ili čuo ženski orgazam. Ako je prvo slučaj, trebala bi samo uzvratiti loptu, ali ako je vrlo nesiguran, potreban je siguran instinkt i malo empatije. Osobito, ako te zanima veza s njim, onda vrijedi pokazati zanimanje. Ispitivač je nesiguran i voli jasne riječi. To ga čini sjajnim partnerom koji prihvaća kritiku i također je spreman raditi na sebi.

Možda te zanima... Što ženu prema mišljenju muškaraca čini lošom ljubavnicom? Psiha i seks

Šutljivi

On kaže: ništa! Šutljivi je vrlo miran i tih i time nas uspijeva potpuno uznemiriti. Radimo li nešto krivo? Ne voli seks? Koliko god se voljeli zavaliti i uživati ne govoreći ništa - volimo malo povratnih informacija. Šutljivi se zapravo ne mogu potpuno opustiti. Pomalo je inhibiran i ima problema otvoriti se. Stoga veza s njim i nije baš preporučljiva.

Seks-Par-Ljubav1 Možda te zanima... Stručnjaci otkrivaju: Koliko je seksa "zdravo" u svakoj fazi veze Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.