Psiha i seks 07. svibnja 2021.

Ovih 10 znakova govore da je s tobom isključivo zbog seksa

Ovih 10 znakove govore da je s tobom isključivo zbog seksa
Foto: shutterstock Ako ta osoba nema interesa da te upozna, s njezine strane to je čisti seks.
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Naravno, ako se oba partnera slože i točno znaju na što pristaju kasni noćni pozivi na seks nisu bauk. Međutim, čini se kao da žene ponekad ne mogu vidjeti jasne signale koje muškarci šalju.

Prijatelji znaju što je to. Ali žena želi misliti da se događa nešto ozbiljnije - ili se barem nada da će možda jednog dana biti ako se druže dovoljno dugo. Što je kasni noćni poziv na seks? Za one sretnike koji ne znaju što je, Merriam-Webster ga definira kao "komunikaciju (poput telefonskog poziva ili tekstualne poruke) kojom osoba dogovara seksualni susret s nekim", piše Your Tango.

Pojam se također može primijeniti za opisivanje osobe za koju nisi emocionalno vezana i odnose koji se temelje isključivo na fizičkom užitku. Poziv na seks nekada je bio nevjerojatno jednostavan, a pravila su bila jasna. Sad stvari nisu baš tako jednostavne kao nekada. Vjerovala ili ne, sada postoji nekoliko tipova takvih odnosa. Ono što ostaje isto je ovo: vrlo često žena u potpunosti negira status neobavezne veze. Znakovi da si samo prolazna avantura u početku neće biti očigledni, pogotovo ako druga osoba daje mješovite signale. Ali dobri pokazatelji uključuju seksualnog partnera koji je nepristojan prema tebi, ne želi otkriti osobne detalje o svom životu i nikada ne razgovara o bitnim stvarima. Takvi muškarci također najvjerojatnije, žele razgovarati samo kad žele seks. Drugi je pokazatelj ostaju li prespavati noću ili ne. Maze li te ili se hvataju za hlače i trče prema vratima čim završe? Nažalost, ako ta osoba nema interesa da te upozna, to je čisti seks.

Zašto muškarci krenu rano obasipati komplimentima? Što to točno znači?

Evo 10 znakova da te nažalost zove samo kada se zaželi seksa:

'Izlasci' se na kraju pretvore u seks

Kako znati je li to samo poziv na seks? Znaš da je ako vaši izlasci ne uključuju normalne aktivnosti i druženja prikladna klasičnim spojevima. Ne idete na večeru i u kino, ni na koncert, ni na kuglanje. Možda on radi sve te stvari, ali ti nisi uključena u taj aspekt života. Također, možda radite te stvari, ali on se ne brine da se odnos definira.

Ne provodite praznike i posebne događaje zajedno

Znaš da bi mogli biti zajedno isključivo zbog seksa ako ne slavite zajedno blagdane i važne događaje. Možda će se pojaviti za tvoj rođendan, oko 23:45, ali nije se pojavio na rođendanskoj zabavi koju je priredila tvoja najbolja prijateljica i nije donio poklon osim ako nije u pitanju donje rublje ili seks igračka.

Nikad nije tu za tebe kad ga trebaš

Znaš da mu je stalo samo do seksa ako nestane kad ti zatreba podrška. Onda je, naravno, zauzet. A sve što se čujete možda je poruka ili dvije u nekoliko tjedana, ako i toliko.

Slanje SMS-ova je jedini način na koji ga možeš dobiti

Kad smo već kod slanja poruka, znaš da te gleda neobavezno ako je vaš primarni oblik komunikacije izvan spavaće sobe isključivo slanje poruka ili neki drugi oblik elektroničke komunikacije. Na društvenim mrežama niste povezani i nemate zajedničke prijatelje.

Nikad nisi upoznala njegovu obitelj

Znaš da odnos ne ide u dobrom smjeru ako nisi upoznala nijednog člana njegove obitelji, njegovog najbližeg prijatelja ili drugu značajnu osobu. Ako ste u stvarnoj vezi povremeni ručkovi s obitelji i kave s prijateljima podrazumijevaju se kao normalna stvar.

Sve se svodi na seks

Znaš u koju te kategoriju stavio ako nikad ne pošalje cvijeće, ne dariva ili ne pošalje poruku koja ne uključuje razgovor o tome kada ćete se sljedeći put naći, naravno, zbog seksa. Možda se i najnonšalantnije rasprave o tvojoj omiljenoj hrani uvijek vrate na temu seksa.

Ženski orgazam Možda te zanima... 12 savjeta slavne ginekologinje za što bolje seksualno iskustvo Psiha i seks

Odlazi odmah nakon seksa

Ako nikad, ne ostaje preko noći, a rijetko ga vidiš prije 22 sata sve ti treba biti jasno. Pak, ako u rijetkoj prilici prespava, odlazi u cik zore i to obično bez riječi.

Viđa se s drugima

Ako u razgovoru često spominje žene, jasno je da igra na više fronti i da mu nipošto nisi jedina. Možda neće reći da se zabavlja s njima, ali definitivno ti daje do znanja da nisi jedina žena u njegovu životu.

Niste službeni

Nije promijenio status na Facebooku ili uklonio profil za upoznavanje. Sad bi u nekim krugovima moglo biti uobičajeno da se to ne radi u početnim fazama veze. Međutim, početne faze veze ne traju tjednima i tjednima ili mjesecima i mjesecima.

Koliko spojeva treba proći prije ulaska u vezu?

On traži samo seks

Zaista uživa u seksu s tobom, ali izričito kaže kako nije spreman obvezati se i biti u vezi. Kad muškarac kaže da ga veza ne zanima, vjeruj mu na riječ. 

Ako si u redu s tim na čemu ste, onda imaš sreće jer će vjerojatno odnos ostati točno onakav kakav je. Odnosno, sve dok netko od vas ne pronađe nekoga drugog. Međutim, ako si se krenula zaljubljivati i srce ti ne da mira te želiš nekoliko puta tjedno više od umotavanja u plahte, trebaš biti iskrena prema sebi i prekinuti.

Kako nekome reći da ne želiš biti samo njegov poziv na seks

Izrazi svoje želje i potrebe

Kako dečku reći da nisi zainteresirana samo za seks? Pa, prva stvar koju bi trebala učiniti je da jasno izraziš što želiš. Ako ne želiš biti isključivo njegov poziv za seks, reci mu. Reci što očekuješ od veze, ako uopće želiš vezu. Pazi da te druga osoba čuje i shvati da možda želiš više od pukog seksa. Na primjer, možeš tražiti od njega da ostane cijelu noć, tražiti druženje bez odnosa ili mu reći kada te povrijede njihovi postupci.

Postavi granice

Postavite granice onoga što jesi i što ti nije ugodno raditi s tom osobom. Reci, kakvo ponašanje ti nije prihvatljivo i drži se toga. Ako se ne želiš družiti s njim nakon 22 sata, reci da ti ne odgovaraju kasni noćni susreti. Reci da želiš normalne izlaske po danu i ostani pri tome. Ako dobiješ kasnonoćne tekstualne poruke s pozivom na seks, odgovori otprilike ovako: "Hej, molim te, ne piši mi ovoliko kasno. Ako se želiš družiti, možemo izaći na spoj ranije."

Možda te zanima... Pismo jednog muškarca: Jedna stvar koju muškarci žele više od seksa Psiha i seks

Provjeri želite li oboje jednake stvari

Pazi da oboje želite isto. Ako jedna strana ne želi ništa ozbiljno, ali druga osoba želi vezu, to lako može pokvariti dogovor. Pitaj otprilike ovako: "U posljednje vrijeme se prilično često viđamo, pa me zanima: Što tražiš od veze?" Postavljati takva pitanja može biti stresno jer možda ne tražite istu stvar. Ali, ne želiš gubiti vrijeme na nekoga tko dugoročno ne želi zaista biti s tobom, zar ne?

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.