Psiha i seks 27. siječnja 2024.

Skriveni mentalni izazovi svakog horoskopskog znaka

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Svatko može biti sklon stresu, brigama ili problemima s mentalnim zdravljem. No, neke od tih problema horoskopski znakovi će vješto skrivati.

Isto tako, utjecaj tih problema na svakog pojedinca može biti različit što znači da će se i svaki horoskopski znak drugačije nositi s njima. Neki će možda skrivati svoju anksioznost, dok će se drugi mučiti kad nemaju sve pod kontrolom. Evo o kojim problemima s mentalnim zdravljem se horoskopski znakove bore i koje često skrivaju.

Ovan

Stvaranje ravnoteže između poslovnog i privatnog života često će ovnu uzrokovati stres što će na kraju ostaviti i neželjene zdravstvene posljedice. Svake godine govori sebi da će biti drugačiji i da će se naučiti nositi s više stvari odjednom. Ipak, za njega bi bilo bolje da neke stvari pusti i fokusira se na one koje su mu zaista važne. Važno je i da odmora kako ne bi "izgorio" te da pazi i na svoje tijelo.

Bik

Ima bolje pamćenje od većine, osobito za događaje i situacije koje su mu nanijele emocionalne rane. Naučio je kako oprostiti, ali nikada ne zaboravlja. Čak i kad je sretan, jedan dio njega uvijek će misliti o onome što mu je nanijelo bol. Ponekad nesvjesno to radi, ali ako tu bol nastavi držati, ona nikada neće nestati.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje vodenjaka Psiha i seks

Blizanci

Vole se družiti i razgovarati s onima koji su im važni, ali neće gotovo nikada razgovarati o stvarima koje negativno utječu na njihovo mentalno zdravlje. Osjećat će se kao teret drugima ako bi išta od toga otvoreno priznali. Ipak, moraju naučiti da su vrijedni slušanja pa ako su uzrujani ili tužni, važno je da kažu svojim voljenima o tome.

Rak

Toliko mu je stalo do drugih ljudi da ta briga često izgleda kao tjeskoba. Zabrinut je oko toga odnosi li se prema drugima s ljubaznošću ili da će ga drugi napustiti. No, rak mora spoznati da radi za druge i više nego što treba i da tu ljubav i suosjećanje koje pokazuje drugima i sam zaslužuje. 

Lav

Lav točno zna što želi od života i kada se dogodi nešto što će ga usporiti ili odmaknuti od njegovog cilja, lako se "raspada". Mora prihvatit da ništa neće biti savršeno kao njegove fantazije koje je osmislio u glavi, ali to ne znači da neće biti sretan.

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Ljutnja je emocija koju djevica često ignorira kako bi imala racionalne rasprave s ljudima do kojih joj je stalo, Ipak, postoji razlika između izražavanje ljutnje na zdrav način i potpunog ignoriranja tog osjećaja, Djevica mora shvatiti da ljutnja nije neprijateljica, već učiteljica. Mora ju naučiti slušati, a ne ju ignorirati čim ju osjeti.

Vaga

Vaga je samouvjerena i razigrana i zna kako biti u centru pažnje. Ali nitko ne zna o njezinoj nesigurnosti zbog koje se često pita sviđa li se drugima ili ne. Često razmišlja i o najmanjim interakciji s drugima i traži mane. No, mora shvatiti da ne mora patiti u tišini te da će pomoć od voljenih osoba dobiti, posebno ako ju zatraži.

Škorpion

Kada život postane užurban, škorpion će gotovo uvijek prestati brinuti o sebi. Kada se to dogodi, i najjednostavniji zadaci činit će se zastrašujućim i neostvarivim. Ipak, ako brine o sebi i svojim potrebama, ako je odmoran i ima vremena za opuštanje, tada će biti najproduktivniji. 

Možda te zanima... 6 horoskopskih znakova koji previše razmišljaju Psiha i seks

Strijelac

Njegov strah da će predugo stagnirati  pretvorio se u nestrpljenje, što utječe na njegove odnose s drugima, ali i samim sobom. Kako bi se riješio tog nestrpljenja, treba pustiti da stvari idu svojim tokom. Treba naučiti biti sretan i u razdobljima čekanja i shvatiti da ništa ne propušta.

Jarac

Kada ima dobre dane uvijek razmišlja kada će završiti i na koje loše stvari se treba pripremiti. Mora prestati iščekivati sljedeći problem i naučiti uživati u sadašnjosti u kojoj zapravo ima sve što mu treba. Bez obzira na sve, uspjeh će pronaći.

Možda te zanima... Najusamljeniji horoskopski znakovi Psiha i seks

Vodenjak

Duboko razmišlja o svemu i mogao bi nabrojati svoja uvjerenja i interese, ali na kraju dana, ne zna točno tko je. Često se osjeća kao da svi drugi jasno znaju tko su i što su, samo on ne. Ipak, vodenjak treba prihvatiti da se u životu sve mijenja i razvija pa možda će jedan dan znati sa sigurnošću tko je, dok će se drugi ponovno preispitivati, ali u tome nema ništa loše.

Ribe

Ribe će upijati osjećaje svojih voljenih kao da su njihovi. Zbog toga su vrlo intuitivni kada su u pitanju drugi, ali to im ponekad zna uzrokovati nepotreban stres. Trebaju naučiti da mogu pomoći drugima bez da nose njihov teret, a za to je važno postavljanje granica kako bi zaštitile svoje mentalno zdravlje. Moraju sebe staviti na prvo mjesto.

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.