Psiha i seks 04. siječnja 2024.

Najusamljeniji horoskopski znakovi

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Biti sam ne znači nužno i biti usamljen, a neki horoskopski znakovi uživaju u vremenu koje provode sami.

Neki horoskopski znakovi uživaju u samoći te će to vrijeme iskoristiti za sebe i počastiti se samostalnim odmorom ili večerom za jednu osobu. Ipak, neki horoskopski znakovi ne biraju nužno samoću, već je ona neželjena posljedica njihove osobnosti. U nastavku otkrijte najusamljenije horoskopske znakove.

Jarac

Njemu je prioritet karijera, bogatstvo i uspjeh, a ne osobni život zbog čega ima malo vremena za druženja i izgradnju odnosa. Iako bi kasnije u životu mogao požaliti svoju odluku, jarcu zapravo ne smeta što je sam. Ako ga netko pozove na okupljanje, velika je vjerojatnost da će u zadnji tren pronaći izliku zašto ne može doći, a sve kako bi mogao odvojiti vrijeme za sebe i napuniti baterije.

Strijelac

Iako je zbog svoje vesele naravi i ljubavi prema životu vrlo društvena osoba i bez napora može razgovarati s bilo kime pa čak i potpunim strancem, strijelac ima potrebu za neovisnošću i novim iskustvima pa se teže povezuje s ljudima na dubljoj razini. Čak i kada je vani i zabavlja se ili istražuje nova mjesta, skriveni osjećaj usamljenosti ga uvijek prati jer ne može pronaći ljude koji uistinu razumiju njegovu potrebu za slobodom. Osim toga, voli ići s jednog mjesta na drugo što ne ostavlja prostora za predanost. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Vodenjak

Vodenjak se kreće u mnogo različitih društvenih krugova, ali njegova introvertnost otežava drugima da ga u potpunosti razumiju i prihvate. Kao i svi drugi, želi stvoriti duboke i značajne veze, ali boji se otvoriti drugima. Njegovi odnosi su često površni zbog čega se osjeća usamljeno, pogotovo kada žudi za značajnijim interakcijama, ali ne zna kako to postići. Također je poznat po svojim izvanrednim idejama i jedinstvenoj osobnosti koje, nažalost, ne mogu svi razumjeti. 

Djevica

Često teži savršenstvu zbog čega će odbacivati ljude oko sebe ako smatra da joj savršeno ne odgovaraju. Također, voli kritizirati što može navesti druge da ju napuste jer im je teško biti u blizini nekoga tko uvijek traži nešto loše. Ali djevica ne kritizira samo druge, već i sebe. Misli da ne zaslužuje istu podršku kao i ljudi oko nje. Uvijek će se truditi biti uz drage osobe kada im je teško, ali osjeća se usamljeno kada se nosi sa svojim problemima. 

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za sve znakove Psiha i seks

Rak

Izrazito je emotivan i žudi za povezanošću s drugima. No, čak i kada je okružen ljudima, osjeća prazninu ako u tim odnosima nema emocionalne povezanosti. Nije mu važna kvantiteta, već kvaliteta odnosa. Osobe koje ih ne znaju neće shvatiti njegove promjene raspoloženja i napustit će ga, stoga će rak utjehu radije potražiti u obitelji i bliskim osobama nego u izlasku ili upoznavanju novih ljudi. Problem je i što je često nostalgičan i previše živi u prošlosti nego u sadašnjosti.

Ribe

Zbog svoje osjetljivosti često će se izolirati. Osjećaju se usamljeno jer uvijek traže onog "pravog" ili razmišljaju o svojim iluzijama i bježe od stvarnosti umjesto da prihvate činjenice. Ne znaju se nužno otvoriti kako bi prihvatili svoje pravo ja. Žele podijeliti svoje bogate emocionalne i maštovite živote s drugima, ali teško pronalaze istomišljenike.

prijatelji zagrljaj Možda te zanima... Horoskopski znakovi koje svi vole, jeste li među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.