Psiha i seks 03. siječnja 2024.

Horoskop za siječanj za sve znakove

Foto: Unsplash
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Mnogi horoskopski znakovi prepustit će se preobrazbi koja ih čeka, bez obzira koliko mala ili velika bila.

Na početku godine, mnogi će praviti popise, organizirati svoje obaveze kroz godinu i pratiti kako napreduje njihova veza. Osim toga, neki će biti nestrpljivi i htjet će se što prije vratiti svojim kreativnim hobijima ili poslu jer su posebno orijentirani na akciju. Ipak, bit će prisiljeni na razne načine razmišljati o produktivnosti i ravnoteži između poslovnog i privatnog života. Vrijeme je i za nove početke pa će mnogi otvoreno razgovarati o svojim potrebama i granicama jer je siječanj posvećen zauzimanju za sebe. Kada je u pitanju ljubav, neki će razmišljati logično, posebno kada počne sezona vodenjaka. Evo što siječanj donosi za vaš horoskopski znak. 

Ovan

Dobri ste u dobivanju ono što želite, sve dok to tražite i tu leži vaša moć. Možete očekivati napredak na poslu, a bit ćete cijenjeni i u svom privatnom životu. Nemojte zaboraviti da ste voljeni jer i u tome leži vaša vrijednost. 

Bik

Suočite se s problemima koji se trenutno događaju u vašem životu. Sretniji ste kada stvari nisu dramatične pa ćete zanemariti svoju tvrdoglavu stranu i osloniti se na onu pouzdanu i zaboraviti na zamjerke koje ste možda imali. Vrijeme je za preobrazbu koja će povećati vašu popularnost, posebno na poslu. To se naravno neće dogoditi preko noći već je to rezultat vašeg napornog rada. Nemojte zaboraviti biti ponosni na sebe.

Blizanci

Prihvatite promjene koje dolaze ovaj mjesec umjesto da ih se bojite. Spremni ste za ozbiljne razgovore nakon kojih ćete se osjećati lakše. Nakon toga, svoju pažnju moć ćete posvetiti zarađivanju novca, a i lakše ćete privlačiti pozornost. 

Rak

O ljubavi ćete razmišljati praktično, a postoji i neka pomalo osjetljiva tema o kojoj morate razgovarati. Ako se tijekom te rasprave naljutite, odmaknite se i ohladite kako biste lakše razumjeli što se događa. Ako to učinite, vaši će odnosi biti ispunjeni radošću. Osim toga, u redu je ako ponekad želite tračati jer tako zapravo prikupljate i dijelite nove informacije koje mogu biti korisne. Razmišljat ćete i o promjeni svog imidža.

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Lav

Budite sebični i počastite se tako što ćete odmoriti. To vam može pomoći i da ovo produktivno razdoblje prođe sa što manje stresa. Bit ćete i koncentrirani na važnu vezu u svom životu, a mogli biste osjećati i određenu dozu tjeskobe pa je u redu ako ponekad ostanete kod kuće i posvetite se svojim ritualima.

Djevica

Treba vam vremena da ponekad jednostavno budete sami, a to ćete ovaj mjesec i ostvariti. Posao vjerojatno oduzima veliku količinu energije pa ćete uzeti vremena za sebe bilo kroz wellness rituale ili jednostavno više spavanja. Bit ćete privlačni više nego inače pa se mogu ukazati prilike da upoznate nekog novog ili da se pojavi netko od bivših.

Vaga

Svoju pažnju ćete posvetiti na održavanje vaših trenutnih, zdravih odnosa te ćete im dati onoliko pažnje koliko oni i vama. No, nepredvidive situacije mogu potresti vaše odnose. Ipak, nema razloga za brigu, samo nemojte izbjegavati njihove poruke i pozive, za svoje dobro. 

Škorpion

Odvojite vremena za sebe jer to zaslužujete, pogotovo nakon stresnih blagdana. Mnogi vam često govore da se morate ponašati pristojno, no ovaj mjesec ćete se zauzeti za sebe čak i ako to znači da ćete izazvati scenu. Ponekad ćete se osjećati lijeno zbog iscrpljenosti pa idite polako i odmorite.

prijatelji zagrljaj Možda te zanima... Horoskopski znakovi koje svi vole, jeste li među njima? Psiha i seks

Strijelac

Ponovno ćete se osjećati samopouzdano, a mogli biste sklopiti i neke poslovne dogovore. Možete očekivati i promjene pa ćete tako manje vremena provoditi na svom mobitelu kako biste bili produktivniji. No, nemojte se dovesti do izgaranja pa odmorite kada za to dođe vrijeme. 

Jarac

Vaše samopouzdanje doseći će nove razine pa to iskoristite kako biste se izborili za sebe kako na svom poslu, tako i u ljubavi. To će vam pomoći da se osjećate bolje što će se onda proširiti i na druge aspekte vašeg života. Savršeno je vrijeme i za promjenu vaše rutine ljepote. 

Vodenjak

Potrudite se odgovoriti svojim prijateljima na poruke. Ovaj mjesec proći ćete kroz razne mentalne izazove pa brinite o sebi. Otvorite svoj um i prihvatite ono što vam intuicija govori. Bilježite svoje snove jer bi kroz njih mogli otkriti neke nove poruke. Tijekom sezone svog horoskopskog znaka možete očekivati i iznenađenja. 

Ribe

Ovaj mjesec dolazi do promjena u vašim prijateljstvima. Neki od vas će shvatiti tko su im najbolji prijatelji, dok će se drugi shvatit da su zaljubljeni u bliskog prijatelja. No, nemojte zaboraviti na odmor jer će vam to pomoći da donosite racionalnije odluke kada je u pitanju ljubav i izbjegavate svađe. Osim kreativnosti koja će se poboljšati zbog osobe kojoj se divite, vaša intuicija će također biti naglašena. 

horoskop Možda te zanima... 3 horoskopska znaka koja su uvijek u centru pažnje Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.