Psiha i seks 27. listopada 2023.

3 horoskopska znaka koja su uvijek u centru pažnje

horoskop
Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dok se neki osjećaju nelagodno kada su sve oči uprte u njih, drugi horoskopski znakovi posebno uživaju pod svjetlima reflektora, a i vrlo lako privlače pažnju gdje god krenuli.

Postoji mnogo različitih astroloških aspekata koji mogu istaknuti vjerojatnost da će netko biti u središtu pozornosti, a elementi u kojima se znakovi nalaze jedan su od glavnih pokazatelja. Znakovi svakog elementa povezani su sa svijetom na jedinstven način, a odvažni i burni vatreni horoskopski znakovi uglavnom su potaknuti strašću. Ovi otvoreni pripadnici zodijaka ne boje se reći svoju istinu i zauzeti mjesto u svijetu. Dakle, ako ste vatreni znak ili imate puno vatrene energije u svojoj natalnoj karti, moguće je da vam pažnja odgovarati više nego drugima.

Ovan

Budući da ovan ima snažnu volju i ponekad može biti drzak, ne boji se izraziti svoje mišljenje ili se istaknuti, a njegova odvažna osobnost sigurno će privući mnogo pažnje. Uvijek je glasan i ponosan na ono što jest te mu njegova neovisnost također pomaže da se istakne iz gomile. Osim što je impulzivan, često je i jaki vođa pa ljude privlači njegova hrabrost i snaga. Njegova inovativna i energična priroda privlači ljude zbog čega će uvijek biti u središtu pažnje u bilo kojoj društvenoj situaciji.

Možda te zanima... 4 horoskopska znaka kojima veze brzo dosade Psiha i seks

Lav

Ne postoji znak koji više zahtijeva biti središtu pozornosti od kraljevskog i karizmatičnog lava. Poput sunca, rođen je da sjaji, a drugi ljudi ne mogu a da ne kruže oko njegove snažne energije. Voli se izražavati, bilo da se radi o ambicioznoj karijeri ili kreativnom pothvatu koji privlači pažnju. Također ima tendenciju privlačiti pažnju svojom dramatičnom naravi, glamuroznim izgledom i talentima. On napreduje kada može biti u središtu pozornosti i zauzeti ulogu kraljevskog znaka.

Horoskop_2 Možda te zanima... Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe Psiha i seks

Strijelac

Zbog svoje zabavne i slobodne prirode, strijelac će privući pažnju čim uđe u prostoriju. Ovaj veseli i poletni vatreni znak rođen je da bude glavni na zabavi pa se ne boji privući ljude svojom velikom osobnošću i slavljeničkim duhom. Strijelac je pun mudrosti i znanja koja je prikupio kroz svoja neobična životna iskustva što ga čini izvrsnim pripovjedačem te karizmatičnim i šarmantnim sugovornikom što će uvijek privući ljude. 

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.