Psiha i seks Moje emocije 21. listopada 2023.

Kompatibilnost: Svaki horoskopski znak ima čak tri savršena partnera za sebe

Horoskop_2
Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

U astrologiji svaki znak ima element (vatru, vodu, zemlju ili zrak), modalitet (kardinalni, fiksni ili promjenjivi) i polaritet (muški ili ženski). Na tim svojstvima može se odredit funkcioniraju li zajedno te imaju li povoljnu kemiju. Iako je istina da astrološka kompatibilnost nadilazi samo jedan znak, ipak postoje oni s kojima ćete se vjerojatno snaći bolje od ostalih!

Ovan 

Savršeni par: Blizanac, Lav, Vodenjak

Inovativni, drugačiji i fascinantni, sve su to Blizanci i upravo to čini ih iznimno zanimljivima za vas. Vi u njima vide izazov i priliku za učenje.

Vatreni i energični, Lavovi vam odgovaraju jer oni znaju uvijek što se oko njih događa. Oni se neće ustrčavati otvoreno razgovarati i pohvaliti vas kao svojeg partnera, a sve to vašu će vezu učiniti jačom.

Suluda energija Vodenjaka nešto je od čega se ne može pobjeći, a ekscentričnost i neobičan smisao za humor najbolje vas povezuju. Iako vam je oboma važna povezanost s partnerom, također vam je važno i da oboje imate mjesta i vremena samo za sebe i svoje potrebe i to je ono u čemu ćete se najbolje slagati i zbog čega ćete se najviše međusobno privlačiti.

Možda te zanima... Sitnice po kojima svaki od horoskopskih znakova zna da je zaljubljen Psiha i seks

Bik

Savršeni par: Škorpion, Rak, Vaga

Škorpion je možda suprotnost tvojemu znaka, ali vi imate puno više zajedničkog nego što mislite. Oboje ste uložili puno vremena i energije u svoju vezu, a Škorpionov ozbiljan stav pokazuje vam koliko ozbiljno oni shvaćaju ovo partnerstvo i vi to cijenite.

Rakovi vole udobnost i luksuz jednako kao i vi. Oni prirodno njeguju druge i pobrinut će se za sve vaše potrebe, a vi to volite. Rakovi također preuzimaju inicijativu u stvaranju dublje veze s vama. Veoma su osjećajni i zbog toga ćete ako ste u vezi s Rakom vi otključati svoju osjećajnu stranu.

Vage ne dijele puno s vašim znakom - njihove kardinalne zračne vibracije nisu poput vaše fiksne zemaljske energije, pa bi većina mogla pretpostaviti da među vama nema kompatibilnosti. Iako je ovo donekle točno, vi i Vaga dijelite omiljeni planet: Veneru koja predstavlja ljubav i zadovoljstvo. Oboje imate mekanu, romantičnu stranu s unutarnjom čežnjom za ljubavlju, čak i ako to ne želite priznati. 

Blizanci

Savršeni par: Ovnovi, Škorpioni i Blizanci

Ovnovi su puni kreativne energije koja će vas odmah privući. Stalno su u pokretu prema novoj ideji ili hobiju, a vole postavljati i nove trendove. Oboje ste uvijek spremni za dobru zabavu i imate prirodnu mladolikost koja obećava da će vaša veza zauvijek ostati svježa! 

Škorpioni su emocionalni vodeni znakovi, što u početku ne zvuči previše kompatibilno s vašim vibracijama zaljubljenih, optimističnih, zračnih znakova. Do neke mjere, ova početna nekompatibilnost vas može spriječiti u povezivanju sa Škorpionom. No, na kraju će vas upravo oni zaluditi svojom emocionalnom dubinom, koja vas fascinira.

Blizanci su međusobno vrlo kompatibilni! Oboje ste fleksibilni i volite zabavu, tako da je veza uzbudljiva bez obzira kamo idete ili što radite!

Možda te zanima... 5 horoskopskih znakova koji se baš i ne snalaze u spavaćoj sobi Psiha i seks

Rak

Savršeni par: Škorpion, Bik, Djevica

Škorpioni pružaju razinu emocionalne dubine koja se podudara s vašom vlastitom, a razina intimnosti koju možete postići s ovim vodenim znakom vrlo je rijetka. Ako uspijete srušiti zidove, veza koju dijele Škorpion i Rak jedna je od najjačih i neraskidivih veza u zodijaku. Oboje povjerenje shvaćate vrlo, vrlo ozbiljno, tako da će veza između vas dvoje imati trajnu vrijednost.

Bik je znak koji se najviše povezuje s udobnošću i luksuzom. On voli stabilnost u vezi, a i vi ju cijenite. U ovoj ćete se vezi osjećati sigurno i ne morate se brinuti hoćete li ikada biti zatečeni ili izbačeni iz zone udobnosti. 

Djevice cijene savršenstvo i traže ga u svim područjima života, posebno u svojim vezama. Njihove zemaljske vibracije postojane su i pomažu vam da se osjećate podržanima, ali kao promjenjivi znak, Djevica se može prilagoditi i vašim potrebama - nešto što drugi zemaljski znakovi ne čine lako za vas. No, s osjećajima Djevice teško je stupiti u kontakt, ali ako to može učiniti bilo koji znak, to je upravo vaš!

Lav

Savršeni par: Vaga, Djevica, Ovan

Vage dijele vašu koketnu prirodu i mentalitet. S njima u vezi dopušteno vam je biti svojom i raditi što god želite, jer će Vage jednostavno slijediti vaše vodstvo. Oboje romantizirate stvari i možete biti malo dramatični, ali to je ono što vašu vezu čini tako zabavnom. Vage su za vas izvor beskrajne pažnje, a vi ste njihov izvor beskrajne inspiracije. Između ova dva znaka postoji tona sjajne kemije!

Djevica pruža zdravu dozu realizma vašem životu, što vašem znaku ponekad treba. Odlaganje odgovornosti je jedna od vaših omiljenih stvari, ali Djevice pokazuju da im je stalo pomažući vam da okupite svoje misli! Oni će vam pomoći da se bolje brinete o sebi, a zauzvrat im pružate stalni izvor naklonosti i zahvalnosti. 

Ovan je jedinstven u svojoj sposobnosti da se uklopi u vaš vatreni duh i unutarnju strast za životom. Oboje ste ispunjeni kreativnošću, nadahnućem i motivacijom koja se samo poboljšava što ste više u blizini jedno drugome. Također, voljeti Ovna (i biti voljen od jednog) je iskustvo - i to nezaboravno!

Možda te zanima... Ljubavni horoskop za rujan za sve znakove Psiha i seks

Djevica

Savršeni par: Rak, Jarac, Bik

Rakovi su slični vašem znaku jer oboje dajete prednost drugima. Iako ste neprestano napeti, Rakovi vam mogu na minutu pomoći da se opustite i isključite iz stvarnog svijeta. Ponekad osjećate kao da vaš rad nitko ne cijeni, ali čim stupite u vezu s Rakom taj osjećaj će nestati zauvijek!

Jarac je zemaljski znak koji odražava vašu vrijednost napornog rada i odnose shvaća vrlo ozbiljno. U kombinaciji, vas dvoje možete zajedno biti prilično sretni i bez drame! Prirodna ambicija Jarca motivira ih da pucaju za zvijezde i postignu sve svoje ciljeve u profesionalnom području, a ne treba im nužno i pomoć drugih. Stoga ćete i imati vremena za rad na vlastitim osobnim ciljevima kad ste s Jarcem!

Bik je još jedan zemljani znak s kojim imate puno skladne energije. Zemaljski znakovi uglavnom nisu poznati po tome što su emocionalno vješti, ali Bikova tajna emocionalna strana i unutarnji romantičar mogu u vezu unijeti puno toplih osjećaja. Bik je pouzdan i nikada neće iznenada promijeniti stvari ili promijeniti planove, što vi cijenite. Nadalje, njihova unutarnja senzualnost čini i fizičku stranu veze nezaboravnom, što je lijep bonus!

Vaga

Savršeni par: Lav, Bik, Vodenjak

Ako imate potrebu za pažnjom i želite biti obasipani ljubavlju Lav je savršen partner za vas. Oboje imate romantiziran, bajkovit pogled na veze, držite se za ruke gdje god idete, volite objavljivati ​​tekstove i pjesme jedno drugome na društvenim mrežama i nikad ne prešutite drugoj osobi, ako imate nešto s čime se ne slažete. Ponekad drugi promatrači na vas kolutaju očima, ali vas nije briga - da su oni sretni i zaljubljeni kao vas dvoje, učinili bi isto!

Bikom, kao i s vama, vlada Venera, planet ljubavi i užitka. A, iako je Bik fiksni zemaljski znak, a vi kardinalni zračni znak, ova veza omogućava odličnu kompatibilnost! Vi volite zabavu, dok je Bik više povezan s fizičkim i senzualnim stranama intimnosti i užitka. Pomozite zato Biku da otvore svoj unutarnji beznadni romantični poriv, a on će vas zauzvrat upoznati sa svijetom snova i predanosti.

Vodenjak je zračni znak poput vas i oboje ste intelektualniji od ostalih znakova. No, unatoč vašem obilju romantičnih osjećaja, Vodenjak na prvom mjestu želi s vama biti samo prijatelj. Vodenjaka prvo morate upoznati na platonskoj razini prije nego što oni pokažu bilo kakav interes za podizanje stvari na sljedeću razinu, na što vi niste navikli. Dok prijeđete iz faze razgovora i zapravo ste u vezi, već ste uložili tonu vremena i energije, što vas zauzvrat uči koliko je važno usporiti stvari i uživati u njima.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za rujan: Što donosi rana jesen? Psiha i seks

Škorpion

Savršeni par: Bik, Rak, Blizanac

Bik je vama suprotan znak, ali odražava puno vaših vrijednosti. Ne zanimaju vas flertovanje ili igranje igara, a Bik je vjerojatno jedini znak koji razumije senzualnost i želju u istoj mjeri kao i vi. Jedini je problem činjenica da ste oboje usporeni - niti jedan od vas ne želi napraviti prvi potez. Mjeseci mogu proći prije nego što se dogodi bilo kakav stvarni kontakt, ali onog trenutka kad se vas prepoznate, formira se gotovo neraskidiva veza.

Rakovi bolje razumiju vašu unutarnju mekoću i ranjivost nego bilo koji drugi znak. Oboje ste tvrde ljuske, osobe koje se ne otvaraju lako, ali sadrže ocean emocionalne dubine. Oboje se međusobno volite sa 100 % svog bića i spremni ste učiniti sve što je potrebno da brinete jedno za drugo. Kemija između vas nevjerojatno je jaka - čak i samo povezivanje s Rakom ostavlja na vas emocionalni trag koji ne prolazi lako.

Jednom kad vam Blizanac 'zapne' za oko, niste u stanju skrenuti pogled. Ovo nije slučaj da se suprotnosti privlače, jer vas dvoje doslovno nemate ništa zajedničko iz astrološke perspektive. Ovo je nešto više. To je veza ukorijenjena u znatiželji, a razina intimnosti koja dolazi s tako isprepletenom vezom vrlo je jedinstvena. Blizanci vas uče biti bezbrižni i zaigrani, dok ih vi učite da se više otvaraju.

Strijelac

Savršeni par: Strijelac, Vodenjak, Riba

Strijelci savršeno odgovaraju jedni drugima. Oboje imate prirodni optimizam, osjećaj za avanturu i ljubav da istisnu sebe (i druge) iz svojih zona udobnosti. U krevetu ništa nije zabranjeno. Vas dvoje idete na izlete, planinarenja, avanture i napravite zabavu od bilo kojeg iskustva koje vam pomaže da se dodatno zbližite. Oboje ste stalno zauzeti i poštujete međusobnu neovisnost, ali kad dođe rijetki, tihi trenutak, uvijek se osjećate poletno i energično.

Vodenjak je beskrajno fascinantan znak s kojim trebate biti. Vaša perspektiva je strogo vaša, vi oblikujete svoja mišljenja na temelju svojih proživljenih iskustava i nitko drugi ne može vam reći drugačije. Vodenjak je stručnjak za odvajanje i sagledavanje velike slike i tvrdoglavo odbija prihvatiti vašu verziju istine kao stvarnu. To sigurno može dovesti do sukoba, ali oboje volite dobru verbalnu raspravu, a napajanje jedno drugoga energijom je nešto što vas beznadno privlači! 

Ribe su promjenjiv znak poput vas, što znači da su prilagodljive, fleksibilne i uvijek u pokretu. Njihova sanjiva energija u početku se  čini kao da može ugasiti vašu prirodnu vatru, ali unatoč tome vaša se dva znaka mogu prilično dobro složiti! Oboje zahtijevate neovisnost, a budući da to razumijete, to vam i uspijeva.

Horoskop srpanj Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu Psiha i seks

Jarac

Savršeni par: Jarac, Djevica, Bik

Jarci su vrlo strogi, strogi prema sebi, teški prema drugima i imaju velika očekivanja prema svima i svemu oko sebe. Romantičnog partnera Jarcu nije lako pronaći, osim ako u pitanju nije još jedan Jarac! Vi očekujete najbolje jedni od drugih, ali spremni ste uložiti i 200 % samoga sebe da biste međusobno uspjeli i bili zadovoljni i sretni. Također, stvari poduzimate vrlo sporo, bez naglih poteza ili prekida koji bi narušili ravnotežu vaše veze.

Djevice su zemaljski znak koji ne želi ništa osim učinkovite veze, baš poput vas. Vaša velika očekivanja rijetko tko ispunjava, ali Djevica se sigurno najviše trudi. Ne možete, a da se ne zainteresirate za nekoga tko je posvećen poput Djevice. Nakon toga, oboje  brzo i ozbiljno padate jedno na drugo. Također, Djevica će slijedi vaše vodstvo u spavaćoj sobi.

Bik dijeli mnogo vaše vrijednosti, što ima smisla jer ste oboje zemaljski znakovi. Oboje ste poslovno nastrojeni tipovi, a jedno drugo shvaćate vrlo ozbiljno. Oboje ste nevjerojatno pouzdani i odani, a što ste duže zajedno, to se više zbližavate. Nadalje, Bik je najsenzualniji znak i povezan je s tjelesnim užitkom stoga možete očekivati ispunjen život u spavaćoj sobi.

Vodenjak

Savršeni par: Ovan, Vaga, Blizanci

Ovan u vaš život unosi iskru zabave i uzbuđenja što malo koji drugi znak može. Ovnovi vide vaše hirove kao razlog da budu beskrajno fascinirani i zaljubljeni u vas. Pozitivna pozornost na vaše ekscentričnosti je nešto na što možda niste navikli, ali Ovan slavi vašu jedinstvenost bolje od bilo kojeg drugog znaka! Također, oboje ste i vrlo neovisni i odbijate biti ograničeni tuđim pravilima. 

Vage su zračni znakovi, baš kao i vi. Brbljave i fleksibilne Vage su u stanju mentalno vam odgovarati i istinski vas razumjeti kao što to nitko drugi ne može. Osim ljubavnika, u Vagi ćete pronaći i svog najboljeg prijatelja, a oni će vas potom nadahnuti da istražite romantičnu vezu s njima čisto iz razloga što možete satima i satima razgovarati bez prekida.

Blizanci vas ne mogu ne voljeti. Beskrajno ste složen um sa sjajnim idejama, jedinstvenim osobinama i karizmom za pokretanje, pa zašto vas vječno znatiželjni znak ne bi smatrao fascinantnim? Blizanci nisu ljubitelji predanosti, ali vi ste jedan od rijetkih koji ih zaintrigira dovoljno da se smire. Oboje više volite platonske veze u odnosu na romantični ljubavni kontakt, tako da ćete s Blizancima biti zaista sretni.

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Riba

Savršeni par: Strijelac, Jarac, Vaga

Strijelac je odvažan i drzak, a u početku se može činiti preglasan i energičan za vaš ukus. No, ako se nađete jedan na jedan s njim nećete moći dugo odoljevati njihovom prirodnom šarmu. Vi ste najemotivniji znak i prirodno osjećate kakvo je raspoloženje onih oko vas. Strijelcem vlada Jupiter, veseli planet sreće te oni odišu samopouzdanjem i optimizmom o kojima ste ovisni! Oboje živite život strogo pod svojim uvjetima, na prvi znak nevolje ste vani! Ali Strijelcima nećete moći odoljeti, a da im ne doplivate nazad, bez obzira što se dogodilo.

Jarac je za vas iznenađujuće kompatibilni znak. Vi ste najotvoreniji znak sa željom da se potpuno oslobodite problema iz stvarnog svijeta. Oni su strogi, ozbiljni i uvijek pragmatični. Zbog toga s njima nećete odmah pronaći ljubav, a oni mogu vaše sanjarenje odbaciti kao glupo. Stoga, prvo ih morate zaista upoznati kao prijatelja. A, ako između vas dvoje postoji kemija, ludo ćete se zaljubiti i pomoći ćete Jarcu da otključa svoje emocije!

Vaga je znak koji dijeli vrlo malo kvaliteta s vama. Vi ste promjenjiv vodeni znak, ispunjen do kraja osjećajima i s potrebom da se povučete u svoj vlastiti svijet. Oni su kardinalni zračni znak, dinamični intelektualci s ljubavlju prema svim vrstama odnosa. Nekako ih vaše velike emocije ne plaše, a njihova potreba za predanošću postaje nešto što ćete vi naučiti voljeti. Oboje koristite svoj prirodni šarm da biste se poigravali i zabavljali se poput dvoje male djece prvi put zaljubljene!

Možda te zanima... Horoskop: Što svaki znak želi dobiti u vezi, ali nikad to neće tražiti? Psiha i seks

Izvor: marieclaire.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.