Psiha i seks Moje emocije 28. kolovoza 2020.

4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu

Horoskop srpanj
Foto: shutterstock Već početkom mjeseca Merkur izlazi iz retrogradne sjene, a mladi Mjesec u Raku nosi nove izazove.  Također Venera sa Marsom daje nove prilike za sve one koji su ih propustili. Krajem mjeseca Jupiter ponovo ulazi u Vodenjaka i donosi bistrinu uma i prihvaćanje onoga što je realnost
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Dobar seks nije rezerviran samo za određene horoskopske znakove, ali ako tražiš nešto izvan okvira postoje neki znakovi koji su skloniji eksperimentiranju.

Seksualno eksperimentiranje nekima nije niti najmanje privlačno, ali kao i u svemu ostalom tako i u seksu treba proširiti horizonte. 
Tvoja sljedeća najbolja noć u seksu možda je već zapisana u zvijezdama, a ova četiri horoskopska znaka prema astrolozima su najviše sklona eksperimentiranju u seksu.

Blizanci

Blizanci kao seksualni partneri mogu biti sjajni jer ćete s njima moći istraživati različite aspekte svoje osobnosti. "Podvojenost Blizanaca omogućuje im da istodobno budu i dobri i zli, što znači da su spremni pokazati neočekivano kada je riječ o seksu", kaže astrologinja Lisa Stardust za Bustle. Blizanci će rado pokušati nešto novo. Dakle, ako se je tvoj partner Blizanac, napravi priliku za neko zabavno istraživanje s njim", savjetuje astrologinja.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje Djevice Psiha i seks

Škorpion

Škorpion u spavaću sobu unosi veliki dio svoje odlučnosti, otvarajući scenarij eksperimentiranju koji mu se čini uzbudljivim. "Škorpioni su varljivi i požudni, vole eksperimentirati u spavaćoj sobi kao i izvan nje", kaže Stardust i dodaje: "Njihova strastvena energija daje začin svakom nastojanju, posebno među plahtama. Istraživanje želja partnera umiruje njihovu požudu". Ako si zainteresirana za zadovoljenje želja i istraživanje seksa kao sredstva oslobađanja, partner Škorpion mogao bi biti pravi za tebe.

 
 
 

Vodenjak

Vodenjaci kao veliki mislioci uživaju u seksualnim eksperimentima kao dijelu dubljeg procesa istraživanja. "Vodenjaci vole razmišljati izvan okvira", objašnjava Stardust i dodaje: "Njihova originalna misao proteže se i u spavaću sobu. Ljubavnik Vodenjak uvijek je u potrazi za pronalaženjem novih i inventivnih načina kako uživati među plahtama s partnerom ili sami". S partnerom Vodenjakom možda ćeš iskusiti seksualne poteze o kojima si samo čitala ili maštala. Kakva god im ideja padne na pamet, tipični Vodenjak spreman je za istraživanje.

Možda te zanima... Horoskop: Što svaki znak želi dobiti u vezi, ali nikad to neće tražiti? Psiha i seks

Ribe

Od svih ovih znakova, Ribe su najsklonije seksualnom eksperimentiranju. To je u njihovoj prirodi. "Ribe su znak koji će najvjerojatnije isprobati nove položaje", kaže Stardust i objašnjava: "Njihovi sanjivi osjećaji potiču ih na seksualni eksperiment, budući da vole igranje uloga. Pružaju im nove načine da maštaju o bijegu tijekom svojih seksualnih susreta". Ako imaš partnera Ribu, razgovaraj o svojim fantazijama s njom .

Uz svako seksualno eksperimentiranje, potrebno je imati otvorenu komunikaciju i pristanak kako ne bi bilo prelaska granice. Ali, ako ti i tvoj partner otkrijete da volite eksperimentiranje u krevetu, tada vam se može otvoriti čitav svijet užitka. Veća je vjerojatnost da ćeš to doživjeti, ako se nađeš s partnerom koji pripada jednom od ovih horoskopskih znakova.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.