Psiha i seks Moje emocije 01. rujna 2020.

Horoskop za sve znakove za rujan: Što donosi rana jesen?

Foto: Guliver/Shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Rujan donosi složene, ali prijeko potrebne uvjete koji će vas potaknuti na akciju unatoč neizvjesnoj budućnosti. Bit ćete zauzeti, ali sretni zbog obaveza koje dolaze u vašem smjeru jer do kraja mjeseca mnogo stvari bit će razriješeno i općenita slika vašeg života bit će 'čista'. Pripremite se i uživajte u vožnji!

Ovan

Rujan je za vas prekretnica. S Marsom, vašim vladarom, koji će se početi kretati retrogradno, važno je obratiti pažnju na sve. Vi niste osoba koja može usporiti veoma lako i često, ali sada je vrijeme za to. Vrijeme je da pogledate oko sebe i živite u trenutku, a ne u budućnosti i u žurbi za nečime. Rujan ima velike planove za vas. Razmislite o sebi, svojem identitetu i svojim osobnim prioritetima.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za razdoblje Djevice Psiha i seks

Bik

Zvijezde su na vašoj strani u rujnu, Bikovi. Razmišljajte na veliko i široko i pripremite se za povlačenje poteza. Sada je vrijeme da skrenete tuđu pažnju na svoje vještine, znanje, kreativnost i karijeru općenito. Nemojte se stidjeti predstaviti sami sebe i promovirati svoj posao. Pokažite za što ste sposobni. Nalet samopouzdanja kreće se u vašem smjeru. Iskoristite ga mudro!

Blizanci

Ovog mjeseca zvijezde će vam pomoći da radite pametnije, a ne teže. Umjetnost stvaranja rutine i režima koji odgovara samo vama ključan je u mjesecu rujnu. Razmislite o vašem zdravlju i produktivnosti. Nemojte se gurati do krajnjih granica. Umjesto toga, pružite sami sebi malo više vremena. Ovo je trenutak da njegujete svoj potencijal i da se usredotočite samo na stvari koje su vam istinski bitne.

Rak

Nemojte dopustiti nikome da vas požuruje i prisiljava na nešto na što niste spremni, Rakovi! Vaša intuicija je jaka, pogotovo u rujnu i upravo ona vam govori da pazite na sebe. Poslušajte ju. Za vas je rujan mjesec promišljanja. Odložite velike odluke ili pravljenje planova, bez obzira koliko hitno nešto bilo, razmislite dva puta o svojim odlukama. Nije lako uvijek prepoznati kada ste na nešto prisiljeni. Sklopite dogovore tek onda kada istinski za njih budete spremni!

Možda te zanima... Horoskop: Što svaki znak želi dobiti u vezi, ali nikad to neće tražiti? Psiha i seks

Lav

Ovog mjeseca vaš bankovni račun u dobrom je stanju. Računi se nisu nagomilali, sve svoje obaveze podmirili ste na vrijeme i sada je odlično vrijeme za odlazak u shopping, na masažu ili na luksuznu večeru. U rujnu nema mjesta za frustraciju, samo za odmaranje i uživanje. Počastite sebe, svoje prijatelje i obitelj. Jer, na kraju, nikada nije važno koliko čega imaš već imaš li to s kime podijeliti. 

Djevica

Sretan rođendan Djevice! Zašto čekati do Nove godine da postavite svoje rezolucije kada to možete učiniti upravo sada? Spremni ste za novi početak ovog rujna, posebno kada je riječ o načinu na koji doživljavate sebe. Što smatrate sredinom vašeg identiteta i koji dijelovi vas samih trenutno više ne odražavaju ono što i tko doista jeste? Rujan se za vas odnosi na ponovno otkrivanje i redefiniranje vašeg života  ili o izlasku iz svoje sjene. Pravo je vrijeme za to, jer godinu ste dana stariji i mudriji. 

Vaga

Ovaj mjesec donosi mnogo energije kada je u pitanju vaš društven život, pa se nemojte iznenaditi ako se stvari počnu brzo odvijati. Nakon zatišja koje je 2020. godina do sada donijela u vaš život, možda ćete sada biti previše zauzeti stvarima koje se kreću u vašem smjesu. Čak i ako su neki planovi još uvijek samo to - planovi, i oni vam oduzimaju energiju i vrijeme te morate odlučiti čime ćete se više baviti. Na vama je samo da odlučite i odaberete smjer kojim želite ići. Pred vama su neke dobre opcije, birajte pametno!

Možda te zanima... Horoskop i samopouzdanje: Svi znakovi imaju svoju slabu točku Psiha i seks

Škorpion

Kad se Mars, vaš vladar, počne retrogradno kretati od 9. rujna do 13. studenog, vi ćete se htjeti usredotočiti na promjenu stvari. Promjene se mogu pojaviti u svim oblicima, ali sveukupno će ova jesen za vas označavati jednu veliku transformaciju. Ovo je vrijeme za promjenu posla, druženje s ljudima koje ste do sada možda 'zanemarivali' te za koračanje prema naprijed u 2021. godinu koja će vas dočekati spremna za nove avanture.

Strijelac

Pripremite se za malo promjene, Strijelci. Ovo je dobra vijest za sve one koji su se od proljeća osjećali 'zaglavljenima' ili usporenima. Naravno, ova globalna pandemija ne pomaže; no sada je vrijeme za promjene. Što god da ste sanjali, sada dolazi val optimizma i spremni ste sve to ostvariti. Ako ste se prije osjećali nesigurno ili bez inspiracije, sada će se to sve promijeniti.

Jarac

Ovaj mjesec veoma će biti aktivan za sve Jarce. Naporno ste radili cijelu 2020. godinu da biste se osjećali sigurno usred tolike neizvjesnosti. Rujan nudi zasluženu nagradu za naporan rad i užurbanost koju ste unijeli u svijet. Prvo, dobit ćete dodatni boost energije, a kasnije u mjesecu dolazi i ispunjenje svih vaših želja. Naravno, nakon puno posla i preuzimanja odgovornosti, vrijeme je i da odvojite malo svojega vremena za slobodne aktivnosti. Uživajte u pokojoj čaši vina uz zalazak sunca u prirodi!

Možda te zanima... Zavođenje i horoskop: Provjeri koje znakove očekuje najviše ljubavnih uzbuđenja Psiha i seks

Vodenjak

Podignite glavu i krenite prema naprijed, Vodenjaci. Ovog ste ljeta naletjeli na neke neočekivane situacije zbog kojih ste morali promijeniti i dio planova. Sada je vrijeme da krenete dalje i ostavite to iza sebe. Također, tamo ste gdje trebate biti. Nemojte težiti nečemu što trenutno nije ostvarivo. Uživajte u trenutku. No, odigrajte i koju igru na sreću. Kod vas se nikada ne zna kada će se sreća osmjehnuti i prema vašem pragu!

Riba

Zvijezde vas ohrabruju da pustite svoje korijene. Oni mogu biti fizički, stoga je ovo dobar mjesec za preseljenje u novi dom ili u onaj stari, koji trenutno obnavljate. Ali oni mogu biti i simbolički u smislu da se trebate okrenuti novom duhovnom putu, kreativnom projektu ili novom istraživanju. Što god to bilo, dopustite sami sebi da uronite u to svom svojom snagom.

Možda te zanima... Kako se svaki od horoskopskih znakova može obogatiti Psiha i seks

Izvor: flare.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.