Psiha i seks Moje emocije 07. rujna 2020.

Ljubavni horoskop za rujan za sve znakove

Foto: shutterstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Činjenica je da veze zahtijevaju trud, a vi ste toga svjesni ovog mjeseca. To samo po sebi nije loše, jednostavno morate se potruditi kako bi vam veza bila najbolja moguća. Planeti tjeraju na preispitivanje komunikacije u vezama.

Ovan

Nekih mjeseci jednostavno vam dođe da idete na zilion spojeva. Ovog mjeseca želite si uzeti vremena. Venera se useljava u vašu kuću za druženje, ljubavne veze i romantiku 6. rujna, podsjećajući vas da bi cijeli život trebao biti zabavan. Istodobno ćete shvatiti da mnogo toga o vašem ljubavnom životu ovisi o vama. Ako ste motivirani, upoznat ćete nekoga sjajnog ili vašu vezu staviti na višu razinu, samo morate odlučiti jeste li za to. Energija iz Merkura sugerira da netko za koga mislite da je prijatelj želi nešto više. Želite li prijeći tu granicu ili ne? Samo prije nego što počnete djelovati, razmislite.

Bik

Kad Mars krene retrogradno 9. rujna bit će vam podsjetnik da učite na svojim pogreškama. Proživjeli ste neke kritične točke u vezi, pa zašto i dalje povlačite iste poteze? Otkrijte svoje slabe točke u ljubavi i poduzmite nešto po tom pitanju bit ćete jako zadovoljni. Dana 22. u vašoj kući izlaska i romantike reflektira se Sunce, dajući vam ne baš suptilan podsjetnik da uživate u ljubavnom životu. Ovo bi trebalo biti zabavno. A ako nije, vrijeme je da napravite promjenu.

Blizanci

Vi ste Majka Terezija ovog mjeseca, bit ćete posvećeni održavanju mira u ljubavnom životu i naporno ćete raditi kako biste razumjeli sve strane svog partnera. Za samce, upozorenje, upoznat ćete nekoga mlađeg od vas. Nemojte ih otpisivati zbog razlike u godinama, ovdje bi zaista moglo biti nešto. Kad Sunce uđe u Vagu 22., bit ćete spremni zgrabiti svoju srodnu dušu i zabaviti se. Možda odete na putovanje ili na ples pod zvijezdama.

Možda te zanima... Horoskop za sve znakove za rujan: Što donosi rana jesen? Psiha i seks

Rak

Uvijek ste korisni u svojoj vezi, ali ovog ćete se mjeseca osjećati posebno potaknuto da udovoljavate partneru. Kupit ćete mu omiljeni sladoled ili pokušati super pažljivo slušati što se događa na partnerovu poslu. Kad Jupiter krene izravno 12. rujna, natjerat će vas da tražite točno ono što želite u krevetu. Osim toga, ako ste slobodni, ta će vam energija pomoći da budete malo izravniji s nekim koga ste promatrali. Mladi mjesec 17. rujna u vašem je polju komunikacije. Iako su vaše komunikacijske vještine na mjestu, naravno, možda ćete se ipak morati malo više nego obično potruditi kako bi bili sigurni da će partner zapravo shvatiti ono što pokušavate reći.

Lav

Čeka vas super seksi mjesec. S partnerom ćete se upustiti u ozbiljno intenzivan seks. Ako izlazite, na kraju ćete voditi dubok razgovor s nekim novim zbog čega ćete pažljivije pogledati što bi iz toga moglo biti. Venera je veći dio mjeseca u vašem znaku i tjera vas da preuzmete inicijativu u ljubavnom životu. Znate što trebate i želite pa to i uzmite.

Djevica

Ovo je vaš mjesec za ljubav. Imat ćete tonu suosjećanja i empatije prema vašem partneru. Ako ste slobodni, možda ćete ovog mjeseca upoznati umjetnika. Venera ovog mjeseca šalje energiju u vašu kuću stvari koje se mogu sakriti. Netko je u vašoj orbiti što je savršeno za vas jednostavno ga još ne možete vidjeti.

Horoskop srpanj Možda te zanima... 4 horoskopska znaka koja najviše vole eksperimentirati u krevetu Psiha i seks

Vaga

Vi želite ono što želite, ali neće svi ostali biti u tome. Kad Mars krene retrogradno 9.rujna, osjetit ćete malo odstupanja od partnera u vezi s nečim što stvarno želite učiniti. Bez obzira radi li se o novim položajima u krevetu ili skupljem putovanju, zajednički  razgovor o tome jedini je način da se to riješi. Ako ste sami, sjajno je vrijeme da pitate prijatelje znaju li nekoga tko bi vam odgovarao. Jupiter vam šalje vibracije krajem mjeseca kako bi vašu spavaću sobu učinio još ugodnijom. Bit će romantičnije nego što mislite.

Škorpion

Maštarije postoje s razlogom, Škorpioni. One vam pomažu da shvatite što stvarno želite. Razmišljat ćete o svom savršenom ljubavnom životu. Kad se Venera preseli u Lava 6. rujna počet će vas primjećivati netko nov i uzbudljiv. Kad se Sunce preseli u Vagu 22., pokušat ćete shvatiti kako napraviti dovoljno vremena za sebe i imati nevjerojatan ljubavni život. Izvedivo je, možda treba malo planiranja.

Strijelac

Kad se Venera preseli u Lava 6. rujna, to stvara skladnu energiju za vaš ljubavni život. Bez obzira što se događalo prije, odjednom će stvari jednostavno poteći. Kad Mars krene u retrogradnost 9. rujna, osjećat ćete se potaknutim da zadovoljite svoje emocionalne i fizičke potrebe. Od 12. rujna, Jupiter će vam davati samopouzdanje da idete za onim što želite.

 
 

Jarac

Svemir vam, naravno, pokušava napraviti uslugu, ali ponekad to nije uvijek savršeno. Kad Mars krene retrogradno 9. rujna, možda ćete osjećati da vi i partner idete dva koraka naprijed i jedan unatrag. Možda postoji svađa koju ne možete preboljeti ili možda niste imali tako savršen spoj kao što ste planirali. Od 12. rujna bit ćete hladnije glave pa ćete lakše razmisliti o svemu.
Kad Saturn krene izravno 29. rujna, počet ćete razmišljati o budućim planovima sa svojim partnerom. Jeste li spremni useliti se zajedno ili možda čak imati bebu? Pazite da ste na istoj valnoj duljini.

 
 

Vodenjak

Kad Jupiter krene izravno 12. rujna, to će potaknuti sanjarsku energiju oko vašeg ljubavnog života. Vizualizirat ćete svog savršenog partnera i savršenu vezu. Samci pokrenite se. sad je vrijeme. Odaberite svoje bitke i nastavite s njima. Mladi Mjesec 17. rujna u vašem je polju intimnosti, uzburkat će sve vrste seksi zbivanja za vas. Napravite planove za provođenje vremena u krevetu to će vam se jako isplatiti.

Ribe

Šestog rujna se Venera useljava u vašu kuću svakodnevnog posla i rutine, što je izvrsno vrijeme za upoznavanje nekoga novog dok se bavite svojim uobičajenim stvarima. Mladi mjesec 17. rujna podsjeća vas da malo uskomešate stvari. Jeste li upali u kolotečinu? Ako da, što možete učiniti da ubrizgate malo više začina? Kad se Sunce preseli u Vagu 22. rujna, osjećati ćete se bliže svom partneru nego ikad. Stoga, uzmite vremena za polagani, vrući seks i duge razgovore. Bit će to jako dobro.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.