Psiha i seks Moje emocije 13. studenoga 2021.

5 horoskopskih znakova kojima uvijek nedostaje novca

Foto: Thinkstock
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Ako imaš financijskih problema, možda je za to kriv tvoj horoskopski znak... Prema astrologiji, određeni znakovi ne mogu si pomoći pa svoj novac troše odmah čim ga zarade.

Strijelac voli živjeti život punim plućima pa isto tako voli i trošiti novac na nove stvari, Vage često kupuju na kredit, a evo koja još tri znaka su se našla na tom popisu.

Možda te zanima... Što si bila u prošlom životu prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Strijelac

Strijelci su slobodoumni pojedinci koji vole istraživati ​​i doživljavati nove stvari. Oni vjeruju u onu 'živi život do kraja' ili 'živi život punim plućima', čak i ako to znači da će ostati bez novca do kraja svakog mjeseca.

Vaga

Vage mogu biti lijene kada je u pitanju upravljanje financijama. One imaju običaj trošiti previše, a većinu vremena stvari kupuju na kredit. Stoga, kada i dođe kraj mjeseca, često im ponestane novca za vraćanje kredita.

Možda te zanima... Počinje razdoblje Lava: Donosimo horoskop za svih 12 znakova Psiha i seks

Blizanci

Blizanci su socijalni leptiri koji se vole zabavljati i troše novac na nepotrebne stvari. No, to primjećuju često tek nakon potrošenog novca i provjere stanja računa stoga im se ista situacija često ponavlja.

Ovan

Ovnovi su velikodušni i nikad ne kažu 'ne' ako je nekome potrebna financijska pomoć. No, ta ih meka i velikodušna priroda ponekad košta previše i na kraju uvijek upadnu u lošu financijsku situaciju.

Možda te zanima... Brutalno iskreni savjeti za svaki horoskopski znak Psiha i seks

Vodenjak

Vodenjaci vole nove gadgete i tehnologiju. Pokušavaju biti odgovorni s novcem, ali čim na tržištu vide nešto novo što ih privlači, ne mogu si pomoći te odlaze kupiti to. To je razlog zašto oni ponekad mogu biti u lošoj financijskoj situaciji.

No, to što ste loši s novcem, ne znači da morate odmah i sada prestati uživati ​​u stvarima koje volite. Sve što trebate napraviti jest bolje upravljati svojim financijama i ne trošiti na stvari koje vam ne trebaju. Umjesto toga, pokušajte se malo potruditi da biste ipak zadržali nešto novca te odrediti po jednu ili dvije stvari mjesečno koje si možete priuštiti.

Možda te zanima... Koja vrsta psa je idealna za vas prema horoskopskom znaku Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.