Psiha i seks 19. siječnja 2024.

Horoskop za sve znakove za razdoblje vodenjaka

Foto: Unsplash+ Sezona vodenjaka počinje 20. siječnja i traje do 18. veljače
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Sezona vodenjaka počinje 20. siječnja i traje do 18. veljače.

Sezona vodenjaka idealno je vrijeme da pokažete ono što jeste pa čak i one dijelove za koje drugi mogu misliti da su čudni. Ako nešto volite, koliko god to čudno bilo, sada je vrijeme da to i prihvatite. Podijelite sve to i s drugima, ali otvorite i drugima prostor da podijele svoje neobičnosti. Vodenjak je humanitarni znak u duši, što znači da je ovo idealno vrijeme i za volonterski rad i prihvaćanje drugih onakvima kakvi jesu. 

No, iako ćete možda osjećati potrebu pokazati svoje pravo lice, zapamtite da nije uvijek svaka pažnja dobra, a kršenje pravila samo radi toga da budete drugačiji nije uvijek dobar potez. Istaknite se iz pravih razloga. Evo što sezona vodenjaka donosi za vaš horoskopski znak.

Ovan

U sezoni vodenjaka naglasak će biti na vašim prijateljstvima i poznanstvima te ćete sresti nova prijateljska lica. Oni bi vam mogli pomoći u poslovnom i osobnom životu pa nemojte odbijati pomoć koja vam se nudi. Timski rad pomoći će vam da ostvarite svoje snove. 

Bik

Sve oči bit će uprte u vas, posebno na poslu. Bit ćete hvaljeni za svaki svoj dobar potez, ali i kritizirani za one loše. Iskoristite ovo vrijeme da razmišljate izvan okvira kako bi bili uspješni u svom poslu, a možete očekivati i neku nagradu na kraju sezone vodenjaka.

Blizanci

Već ste poznati po tome da ste otvoreni, ali sada svoje horizonte širite na načine za koje niste mislili da su mogući. Upoznat ćete ljude raznih tipova osobnosti što možete iskoristiti kako biste naučili nešto novo i proširili svoj pogled na svijet. Postoji i velika vjerojatnost da ćete tijekom sezone vodenjaka negdje otputovati što će vam također pomoći da budete obrazovaniji.

Rak

Gledat ćete sebe u potpuno drugačije svijetlu i primijetiti dijelove sebe za koje niste znali da postoje. Ovo je idealno vrijeme da otkrijete koje su vaše loše navike ili nezdravo ponašanje. Ili ćete se žaliti oko toga ili ćete to riješiti kako biste mogli biti najbolja verzija sebe. Izbor je na vama. 

Možda te zanima... Horoskop za siječanj za sve znakove Psiha i seks

Lav

Ako ste slobodni, pravo je vrijeme da se pokažete, a ako ste već u vezi, vaš će ljubavni život biti sjajan. Povezivat ćete se s ljudima i steći nove prijatelje. Odlično je vrijeme i za potpisivanje ugovora ili suradnju s nekim na poslu ili kreativnom projektu.

Djevica

Ne postoji ništa loše u tome što pomažete i ulažete svoju energiju i vrijeme u druge, ali nikako nije dobro što zanemarujete svoje potrebe. Ipak, tijekom sezone vodenjaka počet ćete više brinuti o sebi i stvarat ćete zdravije navike. Zbog zanemarivanja sebe, vaš je život pomalo neuredan pa ćete možda teško steći te navike, ali ako se potrudite oko sebe, u tome ćete i uspjeti.

Vaga

Lakše ćete pronalaziti romansu, a neće nedostajati ni strasti u vašem seksualnom životu. Sve će biti zabavnije te ćete se osjećati bezbrižno i kreativno. Povećanje samopouzdanja i sreće koje dobivate tijekom sezone vodenjaka pomoći će vam da ostvarite svoje želje.

Škorpion

Mnoge stvari iz prošlosti ste zanemarivali pa je vrijeme da ih riješite jer još uvijek imaju utjecaja na vaš život. Ova sezona bit će emocionalno izazovna i naporno ćete raditi na rješavanju tih problema. Vođenje dnevnika, povjeravanje voljenoj osobi, odlazak na terapiju ili suočavanje s lošom osobom iz prošlosti mogu vam pomoći. 

Možda te zanima... Ljubavni horoskop za sve znakove za siječanj Psiha i seks

Strijelac

Važni razgovori i velik prilike kucaju na vaša vrata pa ćete imati pune ruke posla. Ovo se odnosi na vaš poslovni, ali i društveni život. Iako ćete biti zauzeti i imat ćete osjećaj kao da ste na sto strana odjednom, i dalje ćete se zabavljati.

Jarac

Vaš moral i vrijednosti su uklesani u kamen i vi ih se držite bez obzira na sve. Ali što ako su neke od vaših vrijednosti malo zastarjele? Što ako slijedite pravila koja ste sami postavili prije mnogo godina, a ta vam pravila više ne služe? Uzmite vremena kako biste razmislili o svom životu jer ćete možda otkriti da o nekim stvarima ipak razmišljate drugačije nego prije. Usredotočite se na to tko i što vam je trenutno najvažnije, razmislite o tome kako možete njegovati te dijelove svog života i promijenite svoje ponašanje u skladu s tim.

Vodenjak

Razmišljat ćete o svom životu i odnosima pa je vaša sezona idealno vrijeme da postavite nove ciljeve, napravite plan i krenete raditi na njima. Stvari kojima se sada posvetite dugotrajno će biti značajne, stoga birajte mudro. 

Ribe

Trebate se suočiti s problemima iz svoje prošlosti, bilo da se to radi o nedovršenim poslovima, lošim odnosima ili obiteljskim problemima. O kojem god problemu da je riječ, morate ga riješiti kako biste napredovali u životu. Zato je sezona vodenjaka idealno vrijeme da provodite vrijeme sami i radite na sebi. 

Možda te zanima... Godišnji horoskop za sve znakove Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.