Psiha i seks 24. siječnja 2024.

6 horoskopskih znakova koji previše razmišljaju

Foto: Pexels
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Određene stvari jednostavno zaokupljaju naše misli, od plaćanja računa, posla do obiteljskih odnosa.

Iako su neke brige normalne i neizbježne, neki horoskopski znakovi uvijek su zarobljeni u svojem umu. Pretjerano analiziraju sve i prolaze kroz svaki mogući ishod vjerojatno više puta, čak i ako su njihove brige ponekad iracionalne. Ipak, ponekad si ne mogu pomoći i previše razmišljaju kako bi se pripremili i na ono najgore. Evo koji horoskopski znakovi su stručnjaci u pretjeranom razmišljanju. 

Ribe

Ribe su nevjerojatno empatične. Iako im to pomaže razumjeti tuđe emocije, također ih navodi da pretjerano analiziraju. Uvijek upijaju energiju drugih ljudi i troše više vremena nego što bi trebali pokušavajući otkriti važnost tih osjećaja. Kako bi se lakše nosili s tim emocijama, često bježe od stvarnosti. Ribe su toliko vješte u stvaranju vlastitog svijeta da im je izazovno živjeti u onom realnom. Oni uvijek razmišljaju o tome što bi moglo biti ili što je moglo biti. 

Lav

Lavovi se često nalaze u središtu pozornosti. Od svih horoskopskih znakova, oni imaju najveći ego i vjerojatno im je najviše stalo do mišljenja drugih. Upravo zato, kada ne dobivaju pažnju i divljenje za kojima žude, moguće je da će previše negativno razmišljati. Iako općenito donose odluke sa samopouzdanjem, mogu previše razmišljati o stvarima koje utječu na njihov javni imidž ili ponos. 

plakanje suze maramice Možda te zanima... Najveći plačljivci horoskopa, jeste li vi među njima? Psiha i seks

Jarac

Jarčevi su vrijedni radnici, ponekad i previše, a to je zato što im je važno da mogu sebi i svojoj obitelji priskrbiti sve najbolje. Orijentirani su na svoje ciljeve i proučit će svaki detalj prije nego što donesu zaključak. Ipak, ako osjećaju da nemaju kontrolu nad svojim životom, neće se moći usredotočiti ni na što drugo i stalno će previše razmišljati o problemima i najboljim rješenjima. Vole stvari raditi na svoj način što znači da vole imati i kontrolu. 

Vaga

​Vage su opsjednute pravednošću i ravnotežom zbog čega često preispituju same sebe. Osim toga, od svih horoskopskih znakova vole ugađati drugima i žele da svi budu sretni. Ipak, ako je nešto po njima loše ili pođe po zlu, razmišljat će o tim situacijama i više nego što bi trebale. Imat će unutarnje rasprave same sa sobom oko naizgled beznačajnih tema, preispitujući sve, od slanja poruke prijatelju do smišljanja što će jesti za večeru. Upravo će zbog pretjeranog razmišljanja i o najmanjim sitnicama njihove glave biti pune svega. 

Možda te zanima... Najusamljeniji horoskopski znakovi Psiha i seks

Blizanci

S blizancima nikada ne znate što ćete dobiti jer vole imati više perspektiva o svemu i brzo govore. Dobri su komunikatori, ali njihovo promatranje situacija iz više kutova može rezultirati stalnim mentalnim naprezanjem što ih čini sklonima pretjeranom razmišljanju. Ponekad svoj intelekt i znatiželji um smatraju prokletstvom. Uvijek razmišljaju o tome što bi trebali reći, o različitim ishodima situacije i o tome kako se mogu svidjeti drugima.

Djevica

Poznate su po svojem anksioznom ponašanju, a uvijek obraćaju pažnju i na najsitnije detalje. Po prirodi su perfekcionisti što znači da očekuju da sve bude u skladu s njihovim iznimno visokim standardima. Iako su temeljite i od toga često imaju koristi, to ih također navodi da previše razmišljaju i o najmanjim problemima. Također ne vole biti u krivu, ali će napravit neke stvari više puta kako bi postigle svoj cilj. Često razmišljaju na način "Što ako?" što ih navodi da pretjerano razmišljaju i o nečemu što je već besprijekorno. 

Možda te zanima... 6 najmrzovoljnijih horoskopskih znakova Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.