Psiha i seks 20. ožujka 2022.

Ovi horoskopski znakovi imat će najbolji tjedan od 21. ožujka

Foto: shutterstock Horoskop
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

S novim tjednom konačno počinje proljetno raspoloženje. Otkrit ćemo ti koje horoskopske znakove očekuju posebno lijepi dani od 21. do 27. ožujka

Omiljeno nam proljeće konačno je stiglo. Novi tjedan počinje energično i optimistično. Promjena sunca u horoskopski znak ovna budi u nama hrabrost, strasti i vatrene snage koje nas tjeraju i stimuliraju da se aktivno i predano angažiramo na raznim poljima. Mars, Venera i Uran također su u sazviježđu koje jača energiju i životni duh. Sada osjećamo poriv da potvrdimo svoju slobodu i neovisnost i spremni smo slijediti svoj individualni put čak i ako budemo suočeni s otporom. Horoskop obećava osobito lijep i bogat prvi tjedan proljeća za ova tri horoskopska znaka…

Vodenjak

Vodenjaci se mogu ovog tjedna puno kretati i stvarati. Ljudi oko tebe slušaju te i poštuju tebe i tvoje ideje, pristupaju ti otvoreno i znatiželjno. To ti daje hrabrost i pokreće te – želiš poboljšati svijet za sve, ali znaš da to ne možeš sama. Važno je da ostaneš prisebna i da se ne izlažeš prevelikom pritisku.

Horoskop Možda te zanima... Evo kada bismo prema horoskopu mogli osjetiti kolektivno olakšanje Psiha i seks

Ovan

Ovnovi dobivaju snažan poticaj energije od sunca u svom znaku. Sada je dobra prilika da si postaviš jasne ciljeve i potom ih slijediš svom snagom. Nikako nisi sama: uključi svoje bližnje, oni će te podržati i učiniti tvoje putovanje ugodnijim. Sve što trebaš učiniti je izići iz svoje zone komfora i vjerovati im.

Lav

Lavovi mogu ovog tjedna puno dobiti pomirenjem s ne tako jednostavnom spoznajom da je sve prolazno i da nijedan trenutak ne traje vječno. S jedne strane, ova istina boli jer to znači da nemamo neograničeno vrijeme i da se trebamo pustiti. Ali, s druge strane, to je ono što naše živote čini tako posebnim i svako pojedino iskustvo dragocjenim, bilo lijepo ili bolno. S obzirom na to, oslobađajuće je znati da ništa ne traje vječno, ne moramo ništa štedjeti i nijednu od posljedica naših izbora ne moramo vječno živjeti. Što želiš učiniti s ovom slobodom? Čim to saznaš, najbolje je odmah početi.

Horoskop Možda te zanima... Ovi znakovi zodijaka bit će najbolji i najljepši parovi 2022. godine Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.