Psiha i seks 06. ožujka 2022.

Ove 4 stvari muškarci najviše mrze tijekom seksa

Stvari koje se mogu dogoditi nakon seksa
Foto: shutterstock Većinu muškaraca odbija kada je žena potpuno pasivna prilikom odnosa
zdrava krava postala miss7zdrava.24sata.hr

Neke navike u krevetu ne idu na ruku muškarcima. Otkrit ćemo ti koje su to stvari i zašto bi ih trebala izbjegavati

Baš kao i kod žena, među muškarcima postoji dugačak popis stvari koje ih odbijaju u seksu. Koje su to stvari? Za tebe smo sakupili četiri na vrhu liste zabranjenih stvari….

Ovo muškarci najviše mrze u krevetu

Suzdržanost

Voliš pasivno sudjelovati u seksu i prepustiti partneru da preuzme kontrolu? Dugoročno gledano, muškarcima je, nažalost to pomalo monotono. Pali ih kada u krevetu jednostavno uzmeš ono što ti treba – bez obzira radi li se o tvom vlastitom ili njegovom uzbuđenju. S vremena na vrijeme, bolje je ostaviti po strani svoju suzdržanost i preuzeti vodstvo. Svidjet će mu se!

Lažni orgazmi

Otkad je to obaveza da seks uvijek mora završiti vrhuncem? Činjenica je da se muškarci zgražaju već i pri pomisli na odglumljeni orgazam, ali to ni ne čini uslugu ženskom užitku. Uostalom, kako bi tvoj partner mogao naučiti što te doista pali ako misli da si već dosegla vrhunac? Ovu naviku svakako treba eliminirati.

Seks Možda te zanima... U seksualnom položaju zvanom 'labud' žensko zadovoljstvo je u prvom planu Psiha i seks

Odsutnost 

Ako imaš druge stvari na umu tijekom seksa, muškarci će to odmah primijetiti – baš kao što to primjećujemo i mi kod njih. Budući da uglavnom uživaju biti u centru pažnje i imati tvoju punu pažnju u krevetu, tvoja odsutnost je jedna od stvari koja ih najviše odbija za vrijeme seksa. Naravno, misli se, nažalost, ne mogu kontrolirati. Unatoč tome bi se trebala pokušati u potpunosti koncentrirati na svog partnera.

Vole li muškarci ženi pružati oralni seks? Odgovor bi te mogao iznenaditi.. Možda te zanima... Vole li muškarci ženi pružati oralni seks? Odgovor bi te mogao iznenaditi.. Psiha i seks

Perfekcionizam

Naravno, tvoja frizura neće uvijek biti savršena tijekom seksa, a možda ni svaki položaj nije najbolji za tvoje tijelo, odnosno smatraš da ne izgledaš dobro pod ovim ili onim kutom. Muškarce to uopće nije briga. Mrze kada su žene zauzete svojim izgledom i srame se sitnica koje vjerojatno oni ne bi primijetili. Zato upamti: perfekcionizmu nije mjesto u krevetu!

Seks Možda te zanima... Oprez! Ovo je najopasniji seksualni položaj koji postoji Psiha i seks

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.